Digidexo.com

Helserelaterte aktiviteter for barna

Helserelaterte aktiviteter for barna


Helserelaterte aktiviteter for barn er spill som fremmer helse, samt aktiviteter som hjelper dem å lære om sunn praksis. Sanger, finger spiller, hoppe tau jingler, chants og fargesider kan bidra til å fremme sunne vaner. Samarbeidende spill som krever barn til å jobbe sammen som samtidig er aktiv oppfordre både mental og fysisk helse.

Singing

Syng en sang om gode helsevaner, for eksempel håndvask, tannpuss eller spise en balansert diett. Velg en melodi som barn er trolig allerede vet, for eksempel "Row Row Row Boat" eller "The Wheels on the Bus». Eksempel på tekster som ville gå til "Row Row Row Boat" er "Vask Vask Vask hendene / skrubbe dem Rent og pent" og så videre. Vær kreativ og enda litt dumt når man kommer opp med de nye tekstene for å gjøre dem attraktive og minneverdig for barna. Legg store motoriske bevegelser som går med budskapet og rytmen.

Hoppe tau

Har barn hoppe tau alene eller i en gruppe. Legg en jingle med en god rytme som oppmuntrer positiv atferd. Selv om mange tradisjonelle hoppe tau jingler kan bifaller negative sider ved samfunnet, bør bøker av poesi skrevet for barn gi vers med positive meldinger og god rytme.

Coloring Pages

Fargelegg et bilde av USDA mat pyramide. Når du serverer dagens snack, diskutere hvilken del av pyramiden maten tilhører. La barna nevne noen av sine favorittretter som hører hjemme i hver del.

Skjæring og liming

Bring i mat annonser eller familiebladene. Har barna kuttet ut bilder av mat og be dem om å lime maten til papir plater. Yngre barn vil gjerne bare for å klippe og lime. Be ungdommer å finne matvarer som vil gjøre opp et balansert måltid.

Ta en Walk

Turgåing er bra trening. Hvis det er mulig, gå rundt en park eller langs en natursti. Hvis dette ikke er et alternativ, viser en video eller lese en bok og gå på plass under egnede deler av historien.