Digidexo.com

Slik unngår du at gjær infeksjoner Fra Penicillin

Penicillin er en gruppe antibiotika foreskrevet av leger for en rekke infeksjoner. En av bivirkningene kan være en soppinfeksjon som antibiotikum går gjennom ødelegge bakterier i kroppen, både skadelige og fordelaktige, og å kaste av kroppens naturlige balanse. Forebygging av gjær infeksjoner er noe mange mennesker ikke vurdere når de er foreskrevet penicillin eller antibiotika, velger i stedet å se hvordan kroppen reagerer og håper på det beste. En unse av forebygging, men er verdt et pund av vaksinen.

Bruksanvisning

Opprettholde kroppens balanse.

Kvinner er utsatt, på grunn av måten kroppene deres er bygget, til gjær infeksjoner og hindre dem når de står overfor å ta penicillin, er avgjørende. Det er noen generelle ting man kan gjøre med en gang, og fortsette å gjøre hver dag, for å opprettholde et godt miljø for helse og en dårlig en for gjær infeksjoner å trives i. Unngå å bruke sterkt duftende klær vaskemiddel og hygieneprodukter, inkludert boblebad , feminine spray og kommersielle Douches. Iført bomull undertøy, holde vaginal området tørt og unngå trange syntetiske klær kan bidra til å øke luftstrømmen og gjøre miljøet vanskeligere for gjær bakterier å sette opp leir.

Unngå høye sukker mat. Gjær elsker en sukkerholdig miljø slik at jo mer sukker du spiser mens du er på antibiotika, jo mer næring du gir gjæren som det kan trives. Også, unngå produkter som inneholder gjær, alkohol og fermentert mat er tilrådelig for de samme grunnene.

Ta en probiotiske. Probiotika kan være en jentes beste venn i å forebygge gjær infeksjoner og opprettholde et sunt miljø i kroppen. Probiotika finnes i kosttilskudd, lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. De kan også bli funnet i yoghurt produkter som inneholder levende og aktive kulturer. Unngå yoghurt produkter som inneholder mye sukker på grunn av frukt og lagt søtstoffer. Gjør din egen yoghurt er enkelt og tilbyr et produkt som er begrenset i tilsetningsstoffer og smakstilsetninger. Andre produkter som inneholder probiotika er kefir og miso og noen melkeprodukter nå på markedet inneholder levende og aktive kulturer. Forbruker slike matvarer bidrar til å opprettholde et sunt interne system. Hvis gjær infeksjon symptomer starte, kan du også bruke vanlig, usøtet yoghurt direkte til vaginal området.

Oppretthold et sunt, balansert kosthold, fylt med hele korn og friske grønnsaker for å optimalisere helse og støtte kroppen til å være mer i stand til å opprettholde balansen mens du er på antibiotika, som penicillin. Noen urter som også kan hjelpe for enten deres immun forsterke egenskaper eller anti-sopp kvaliteter er Echinacea og hvitløk.

Tips og advarsler

  • Mens det er over-the-counter produkter tilgjengelig for gjær infeksjoner, som forsøker å hindre en fra å sette i mens du er på en antibiotika er definitivt verdt et forsøk.