Digidexo.com

Hvordan Raise Your God Kolesterol

Hvordan Raise Your God Kolesterol


Ikke alle kolesterol er dårlig. Low-density lipoproteiner (LDL), referert til som "dårlig kolesterol," bygge opp på veggene i blodårene, noe som får dem til å tette. Hvis en blodpropp oppstår i et tett område, kan et hjerteinfarkt eller hjerneslag oppstår. High-density lipoproteiner (HDL), referert til som "gode kolesterolet," flytte rundt i blodet lettere, ikke bygge opp på blodårene og kan faktisk hjelpe bære kolesterol vekk fra blodårene og tilbake til leveren hvor det er gått fra kroppen. HDL kolesterol nivåer er en uavhengig risikofaktor for hjertesykdom. Selv om din total kolesterol og LDL kolesterol nivåer er normale, hvis du har redusert nivå av HDL (mindre enn 40 mg / dl for menn og 50 mg / dl for kvinner), du har en økt risiko for tidlig koronarsykdom.

Bruksanvisning

Raise Your God Kolesterol

Jog. Enhver aerob trening (for eksempel turgåing, skøyter eller sykling) som hever pulsen i 20 til 30 minutter om gangen vil øke HDL nivå.

•  Slutte å røyke. Å gi opp tobakk vil resultere i en økning i gode kolesterolet.

Øk mengden av enumettet fett i kostholdet ditt. Rapsolje, avokadoolje, olivenolje og de fett som finnes i peanøttsmør kan øke HDL-kolesterolnivåer uten å øke totalkolesterol.

Skjær ut transfettsyrer. Trans fettsyrer (noe på ernæring etiketten som leser "delvis herdet vegetabilsk olje") ikke bare øke LDL kolesterol nivåer, de også redusere dine gode kolesterolet.

Legg løselig fiber til kosthold. Løselig fiber finnes i havre, frukt, grønnsaker og belgfrukter.

6. Gå ned i vekt. Fedme fører til økt LDL kolesterol og redusert HDL kolesterol.

Reduser fettinntaket til 30 til 35 prosent av den totale kalorier i kostholdet ditt, men ikke mindre enn 25 prosent. For lite fett i kosten kan være farlig.

Hint

  • Druekjerneolje kan øke HDL (godt kolesterol) og lavere LDL (dårlig kolesterol). Bare en unse daglig er alt som kreves. Druekjerneolje, som kan finnes på din lokale helsekost butikk, er flott for alle former for matlaging, inkludert salatdressinger og majones.
  • HDL og LDL-nivå kan ikke bestemmes bare ved å kjenne din totale kolesterolnivået. Formelen for beregning av forholdet mellom HDL og LDL-nivå basert på din totale kolesterolnivået er kompleks. Testen bør utføres av et medisinsk laboratorium.