Digidexo.com

Hvordan beregne Weight Watchers Points Uten Fiber Informasjon

Hvordan beregne Weight Watchers Points Uten Fiber Informasjon


Weight Watchers Points er ofte funnet på mat pakker og i restaurantmenyer, men hva gjør en dieter gjøre når en mat uten forhåndsbestemte Weight Watcher poeng presenterer seg? Du unngår den nye maten gjør? Har du graver med tankegangen om at det du ikke vet kan ikke skade deg? Eller vil ta deg en penn og papir og beregne poeng med den informasjonen som du har? Hvis du har planer om å miste vekt på din kommende innveiing, vil det siste alternativet være en som du vil velge. Siden fiber kan bare innvirkning Weight Watchers Points med opp til 0,8 poeng, antyder Weight Watchers at slankere slett utelate fiber informasjon fra punktene ligningen når fiber informasjon i utilgjengelig.

Bruksanvisning

•  Skriv ned kalorier og fett gram per porsjon som er notert på maten etiketten. Hvis en mat etikett er utilgjengelig, se opp denne informasjonen på en nettside som har ernæringsmessige informasjon, som Calorie Kongens Food Database (se ressurser).

Del antall kalorier i en porsjon med 50. Skriv kvotienten ned på papiret. Dette nummeret vil være "X." Bruk en kalkulator hvis du ikke er komfortabel med dine matematiske ferdigheter.

Del fett gram i hver servering med 12. Skriv ned kvotient. Det vil fungere som "Y."

Legg til verdiene av X og Y. Runde opp verdier som er 0,50 eller høyere, og runde ned verdier som er 0.49 eller lavere.