Digidexo.com

Hvordan bleke tennene mine flere ganger om dagen

Hvordan bleke tennene mine flere ganger om dagen


For dramatiske tannbleking i en kort periode, whitening tennene flere ganger om dagen er et alternativ til å se en tannlege for laser-bleking behandlinger. Selvfølgelig skjer det mest dramatiske tannbleking resultat i et tannlegekontor. Men med så mange at-home bleking metoder tilgjengelig, kan du bruke flere metoder på en dag å få bedre Whitening resultater eller bare bruke en metode flere ganger på en dag.

Bruksanvisning

Børst tennene med tenner Whitening tannkrem godkjent av American Dental Association. Disse tannkremer fungerer akkurat som vanlige tannkremer, men er forskjellige fordi de inneholder høyere nivåer av peroxide. Påfør litt lim på en tannbørste, og deretter pusse tennene i to minutter. Du kan pusse tennene flere ganger om dagen med dette produktet for å få tennene hvitere.

Påfør tenner-whitening strips. Disse tynne, usynlige strips feste til fronter av nedre og øvre tennene. Stavene inneholder peroxide for bleking. La stripene på i en til to timer. Noen strimler tillate en person å spise og drikke mens du har dem. Whitening strips bør brukes en gang om dagen i forbindelse med andre metoder for tannbleking. Bruk strimler på et passende tidspunkt, for eksempel på pendle til eller fra jobb, etter middag eller i løpet av arbeidsdagen når du ikke har møter.

Maling på noen tenner-whitening gel. Male gel på hver tann med liten børste som følger med gel. Bruk gel hjemme når du har tid til å bruke den, og bruke den en gang om dagen i tillegg til å bruke andre tennene-bleking metoder. Denne metoden er mindre effektive ved bleking og også mer tidkrevende. Også noen mennesker finner smaken av gel ubehagelig.

Bruk en munn vakt kit med ADA kvalitetsstempel. Ha på munn vakt fylt med whitening gel for å fjerne flekker fra tennene. Etter å ha gjort en mold av tennene dine, fylle munnen vakt med whitening gel og legg den over tennene. De fleste merker anbefaler at du bærer munn vakt for en til to timer, men noen merker anbefaler at du bærer munn vakt over natten. Bruk munn vakt sent på kvelden som en av måtene å bleke tennene.

Hint

  • Spør tannlegen din om bleking tenner flere ganger om dagen fordi bleking produkter inneholder peroxide.