Digidexo.com

Hvordan finne omsorgsboliger som godtar Medicaid

Omsorgsboliger er viktig for sunn pensjonister som ønsker å opprettholde sin uavhengighet, med den ekstra sikkerheten av å vite at hjelpen er lett tilgjengelig, hvis det er nødvendig. Medicaid er en føderale og statlig finansiert program som henvender til lav inntekt seniorer som ellers ikke ville være i stand til å ha råd til Sykehjem. Hver stat følger egne retningslinjer for Medicaid rettigheter. Midlene er begrenset, og ikke hver stat tilbyr denne fordelen, slik at du kan ha til å søke rundt for å finne samfunn som aksepterer Medicaid betalinger.

Bruksanvisning

Hvordan finne omsorgsboliger som godtar Medicaid

•  Søk på Internett ved hjelp av søkeord som er oppført nedenfor som utgangspunkt. Se informative linker oppført under Referanser og ressurser for ytterligere veiledning og tips. For de med begrenset datatilgang eller datakunnskap, går du videre til neste trinn.

Ring eller gå til nærmeste Medicaid kontor og finne ut om de har en liste over lokale omsorgsboliger lokalsamfunn som dekkes av Medicaid. Telefonnummer og adresse skal være oppført i telefonkatalogen under "statlige myndigheter" (for eksempel "Louisiana State Of ..."). En liste over gratis tall, brutt ned av staten, er inkludert i Resources.

Call 2-1-1 å få koblet med noen som kan hjelpe deg i søket. 2-1-1 er en landsdekkende hjelpelinje drives av United Way som gir informasjon og henvisninger til familie helse-og omsorgs organisasjoner / programmer.

Tips og advarsler

  • Prosessen med å få din søknad om subsidierte boliger godkjent kan være svært tidkrevende og frustrerende. Det er strenge retningslinjer for valgbarhet, omfattende papirarbeid og lange ventelister, i noen tilfeller. Men det vil være vel verdt det i det lange løp hvis du får en leilighet.