Digidexo.com

Low Blood Sugar & Atkins Diet

The Atkins diett kan være en effektiv måte å gå ned i vekt og holde blodsukkeret lavt. I motsetning til sin "all kjøtt, egg og smør" rykte, oppfordrer diett inntak av sunne karbohydrater som er lav på glykemisk indeks.

Betydning

The Atkins Diet fokuserer på å redusere karbohydrater for vekttap og fremme helse. Når karbohydratinntak er kontrollert, blodsukkernivået er generelt lavere. Dietten oppfordrer også trening, noe som ytterligere bidrar til å kontrollere blodsukkernivået.

Funksjon

Når du spiser karbohydrater, blir de omdannet til glukose for energi. Ubrukt energi lagres i kroppens celler som fett ved kjemisk budbringer insulin. Ved å forbruke færre karbohydrater enn du trenger for energi, holde deg blodsukkeret lavt, minimere frigjøring av insulin, og oppmuntre til brenning av fett fra kroppens energilagre.

Betraktninger

Hvis du bruker Atkins diett for å kontrollere blodsukkernivået, må du overvåke dine nivåer tett for å unngå hypoglykemi, som er et blodsukkernivå som er for lavt. Hvis du tar medisiner, kan de må justeres eller avviklet; alltid sjekke med legen din før du gjør endringer i kosthold eller medisiner. Hvis blodsukkeret går for lavt, prøv å drikke et glass melk og spise en protein snack.

Misforståelse

Mange tror Atkins dietten tillater ikke noen karbohydrater. I realiteten gir dietten sunne karbohydrater i form av grønnsaker, frukt, nøtter, frø og hele korn produkter som er lav på glykemisk indeks. En diett helt fri fra karbohydrater er ikke sunt eller anbefalt.

Expert Insight

Induksjonsfasen av Atkins Diet er svært utfordrende. Hvis du ikke er en erfaren low-carb dieter, kan du finne det lettere å gradvis redusere karbohydrat nivåer.