Digidexo.com

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Akupressur er en av de mange måter å la fingrene gjøre healing. Mens akupunktur bruker nåler på visse meridianer, eller trykkpunkter på kroppen, bruker akupressur hånd eller fingertrykk, men målet er det samme; å stimulere det kinesiske helse utøvere kaller chi, eller kroppens naturlige helbredende energi. På noen måter akupressur kan være mer effektiv og rask på healing enn akupunktur. I utgangspunktet hensikten er å bruke en liten, men konsentrert mengde trykk til et lokalisert område for å spre blokkeringer innenfor chi energi. Det er disse blokkeringene som forårsaker fysisk smerte og følelsesmessig ubehag. En av de andre viktigste fordelene er at for det meste kan du bruke den til deg selv. Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en rekke ulike hudreaksjoner som gjør huden rød, flassende, kløende og hovne. Disse dager eksem er en vanlig sykdom blant barn. I USA 10-20% av alle barn opplever en viss grad av atopisk eksem. Selv om det ofte ikke kan kureres det kan behandles for å redusere symptomer og ubehag. Akupressur kan brukes til å behandle eksem ved å behandle Sea of ​​Vitality trykkpunkter.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Finn B23 og B47 trykkpunkter. Disse er plassert på nedre del av ryggen, på venstre og høyre side av ryggraden i tråd med navlen din. De B47 poeng er fire fingerbredder fra ryggraden og B23 punkt er to fingerbredder nærmere i ryggraden.

Påfør lett trykk og gni punktene samtidig med en rask bevegelse bay gjør løse nevene og rotere baksiden av hendene over punktene.

•  Ikke bruk for mye press. Hvis du lider av ryggsmerter eller har et svakt tilbake trykker veldig lett. Du kan også bruke aromaterapi i forbindelse med akupressur. Legg fem dråper Romersk kamille olje til en unse av mandelolje og bruke dette til baksiden av hendene før du gni trykkpunkter.

Tips og advarsler

  • Du bør søke råd fra legen din når:
  • Eksemet er vedvarende eller utbredt.
  • Huden din gråter, crusted eller lukter ubehagelig da dette indikerer infeksjon.