Digidexo.com

Lice behandling med Tea Tree Oil Oppskrifter

Hodelus søke skoler overalt. Det spiller ingen rolle om det er den beste skolen eller verste skolen. Kjemiske sjampo er tilgjengelig på markedet, men foreldre blir skeptiske til å dusje sine barn med disse giftige væsker. Mange foreldre er å snu til naturlige alternativer til å behandle hodelus. Tea tree olje har blitt svært populært i kampen lus.

Hva er Tea Tree Oil?

Tea tree olje er avledet fra en damp destillering av bladene av Melaleuca treet som er innfødt til Australia. Gulaktig farget olje lukter som en blanding av muskat og eukalyptus. Ren tea tree olje inneholder om lag 40 prosent av en bakterie-kampene ingrediens kalt terpinen-4-ol. Således er det svært effektiv ved bekjempelse av infeksjoner forårsaket av kutt, utklipp og insekter.

Det finnes mer enn 100 forskjellige bruksområder for tea tree olje i å bidra til å bekjempe hud sykdommer og infeksjoner. Bruken av tea tree olje for å drepe hodelus blir stadig mer utbredt som et mer naturlig alternativ til kjemiske shampoos. Fordi tea tree olje er både antiseptisk og healing, det vil også behandle irritert hodebunn. Hodelus bite, og disse bittene kan bli sår og smittet over tid. Tea tree olje vil bidra til å sikre barnets hodebunnen er sunt.

Sjampo

Du kan kjøpe sjampo som inneholder tea tree olje. De er dyre, og du har ingen kontroll over hvor mye tea tree olje er i den eller hva andre ingredienser er lagt. Du kan lage din egen tea tree olje shampoo like lett.

Kjøp en billig flaske klar sjampo. Legg 10 til 12 dråper ren tea tree olje til shampoo flaske. Snu flasken opp ned og rull den rundt og rundt for å blande tea tree olje i sjampo.

Hvis shampoo blandingen har en sterk tea tree olje lukt, legger til flere dråper eterisk lavendelolje til. Lavendel olje er også veldig beroligende og helbredende, pluss det lukter bedre. Shampoo barnets hode som vanlig. La sjampo for å sitte på barnets hode 2 eller 3 minutter før du skyller det ut.

Skyll barnets håret grundig og deretter håndkle tørke for å fjerne eventuelt døde lus eller luseegg. Gre håret ut med en nit kam. Hårføning vil også bidra til å fjerne døde lus. Gjenta sjamponering umiddelbart hvis du ser noen tegn til levende lus.

Hair Mist

For å bekjempe en reinfestation lus, sjampo barnets og / eller håret av alle familiemedlemmer en gang i uken ved hjelp av hjemmelaget tea tree olje shampoo. Du kan også lage en tåke og spray barnets hår daglig før han går til skolen.

Bland 8 oz. vann og 12 dråper tea tree olje sammen i en ren plast sprayflaske. Du kan legge til flere dråper lavendel eller rosmarin eteriske oljer for å forbedre lukten. Tåke barnets hår som du gre det den morgenen. Det vil bidra til å holde lus fra å komme i håret.

Advarsel: Eteriske oljer er trygge når de brukes riktig. Vær forsiktig når du håndterer dem, som ren olje kan brenne huden eller forårsake hud følsomhet. Studer essensielle oljer og deres bruksområder før du begynner å bruke dem hjemme.