Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for å miste vekt

Hvordan bruke eddik for å miste vekt


Apple Cider eddik Diet er en populær diett. Apple cider eddik er laget av fermen friske epler ved å legge til sukker og bakterier. Dietten å bruke eddik for å gå ned i vekt kom som et resultat av Dr. Jarvis i Vermont skrive en bok i 1950. Han uttalte at regelmessig inntak av eple cider eddik vil føre til at kroppen til å brenne fett. Teorien spres derfra og føre til dietten nå kjenner som Apple Cider eddik Diet. Det er en enkel diett og trinnene er beskrevet nedenfor.

Bruksanvisning

Konsumere 1-3 teskjeer av eple cider eddik ca femten minutter før hvert måltid. Smaken kan ta litt tid å bli vant til. Mange begynner med en teskje og jobbe seg opp til tre teskjeer med hvert måltid. Etter noen dager bør du bli vant til smaken av eddik for å miste vekt.

Det er nå apple cider piller på markedet som er ment å være tilsvarende flytende eddik. Hvis du ikke kan stå smaken av eddik for å gå ned i vekt kan det være lurt å prøve dem. Det er en god idé å sjekke på nettet etter anbefalinger fra andre brukere.

The Apple Cider eddik Diet ikke har en bestemt måltid plan. Den anbefaler at du spiser fornuftig med moderate porsjoner mens de eliminerer snacks. Du bør også legge vekt på protein og grønnsaker i kostholdet ditt mens du bruker eddik for å miste vekt.

Hint

  • Syren i eple cider eddik kan det oppstå varme brenne i noen mennesker.
  • Alltid konsultere en lege før du begynner på et vekttap plan.