Digidexo.com

Folk rettsmidler for Night Leg Pains

Årsaker til natt ben smerter kan omfatte leddbånd eller muskel belastning, generell svakhet i kroppen, overanstrengelse, stående i lang tid og leddgikt. Det kan også være forårsaket av ulykkesskade eller nerveskader. Der mange hjem og folk rettsmidler som du kan gjøre for å lindre natt leg smerter for godt. Prøv noen av de sjarmerende, gammeldagse remedier og se om de fungerer for din smerter.

Kamfer, dampbad og Red Flannel

Bland 10 gram kamfer olje med 200 g sennepsolje i en glassflaske. La flasken sitte i solen til kamfer olje har oppløst. Når blandingen er klar, kan du massere i det berørte området daglig for lindring av natten leg smerter.

Regelmessige dampbad og massasje en gang i uken, vil gi en viss lettelse også.

Prøv å pakke en rød flanell plagg eller klut rundt det berørte området for lettelse også.

Valnøtter, tran, Bukkehornkløver og Saffron

Spis tre eller fire avskallede valnøtter første tingen i morgen for å avlaste natt smerter.

Tar en teskje daglig tran kan gi lindring i bena, samt andre plager.

Ta en til to teskjeer av bukkehornkløver pulver i varmt vann først i morgen.

Kok en teskje av safran i vann, og dele inn tredeler. Velge tre jevnt fordelte ut ganger i løpet av dagen, drikke denne løsningen for å avlaste natt leg smerte og leggkramper.

Et såpestykke

En av de mer bisarre folk rettsmidler for å eliminere smerter, og spesielt leggkramper, er å ta et såpestykke, pakke den og sette den i sengen der du sover. Plasser pakket såpe nær føttene under utstyrt arket. Dette bør hjelpe deg med dine symptomer på kronisk smerte i bena, samt restless leg syndrom. Dersom natt leg smerter komme tilbake, bare erstatte den såpestykke.

Epsom Salts

Epsom salter er kjent for sine helbredende egenskaper. Ta et bad i Epsom salter for å lindre smerter, og andre såre muskler. Sett tre kopper Epsom salter inn i badevannet, og ligge i minst 15 minutter for maksimal lindring av natten smerter. Du kan også prøve å legge to dråper peppermynte eterisk olje til energi badekaret, og hjelpe til med smerte.