Digidexo.com

Hvordan bruke Kangen Vann å kurere kronisk tretthet

Kangen vann er en renset form for drikkevann som har blitt markedsført med vekt på sine helseeffekter. Kangen vannet er alkalisk vann som har blitt spylt av hvilken som helst type kjemikalier eller forurensning. Noen pasienter har brukt Kangen vann som et alternativ behandling for kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du bestemmer deg for å prøve Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, bør du først snakke med legen din.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Ionizer system for å produsere Kangen vann. For å få tilgang til denne type vann, må du kjøpe en ionisert elektrolyse vann generator. Vannet arbeider seg gjennom systemet for å foreta kangen vann. Du kan kjøpe en av disse systemene gjennom Kangen Water USA.

Produsere Kangen vann med vann ioniser. Mange av de mindre enhetene ta ca. 30 minutter for å gjøre omtrent 3 liter avionisert vann. Du kan lagre ionisert vann for senere bruk.

Drikk minst åtte til ti glass Kangen vann som en måte å hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom. Siden mange mennesker nyte smaken av ionisert vann, vil du være mer sannsynlig å drikke større mengder. Ved å drikke Kangen vann, er du eliminere aluminium fra kosten siden andre drikker inneholder spor av aluminium. Ifølge en studie gjort av George M. Tamari, Ph.D., trykt på Pain Research Institute nettside, sykdommer knyttet til aluminium toksisitet inkluderer Alzheimers sykdom og kronisk utmattelsessyndrom. De giftige elementer er eliminert fra kroppen din og erstattet av ernæringsmessige elementer levert av Kangen vann. Filteret anvendes for å lage den kangen vannet filtrerer ut av aluminium, så vel som anvender ultrafiolett lys for å drepe eventuelle mikroorganismer som kan finnes i vannet.

Unngå vann fra springen, brus, øl og alkohol. Hvis du drikker ionisert Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, da disse drikkene bør unngås, da de kan ha spor av aluminium.

Tips og advarsler

  • Husk at Kangen vann ikke har blitt godkjent av FDA som en form for behandling for kronisk utmattelsessyndrom.