Digidexo.com

Hjem Drug Detox Metoder

Drug avgiftning, eller detox for kort, er prosessen der kroppen klarner seg av bevissthetsendrende stoffer. Det finnes mange alternativer for å avgifte fra narkotika, hvorav den ene er gjennom en hjemme-detox. Over-the-counter medisiner og kosttilskudd kan bidra til å behandle symptomer på narkotika tilbaketrekning og gjøre avgiftning prosessen enklere.

Sentralstimulerende Detox

Sentralstimulerende midler er stoffer som øker hjertefrekvensen, metabolisme og andre kroppsfunksjoner. Legemidler i denne klassen inkluderer amfetamin, kokain, efedrin og piperaziner.

Stimulerende detox er vanligvis ikke en helse fare, men det kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert ekstrem tretthet, økt appetitt, kvalme, depresjon og tåkete tenkning. Målet med sentralstimulerende detox er å tillate kroppen å gjenopprette fra belastningen av sentralstimulerende misbruk mens påfyll av butikker av viktige næringsstoffer og ombygging normale energinivå.

Opiat Detox

Opiater er droger fra opiumsvalmuen som brukes til å behandle alvorlige smerter. Morfin, kodein, hydrokodon og heroin faller inn under denne kategorien.

Som sentralstimulerende uttak, opiater detox ikke anses som farlige for en rimelig sunn person. Det kan være svært ubehagelig, imidlertid, og kan inkludere symptomer som økt følsomhet for smerter, kvalme, diaré, depresjon og kalde og influensalignende symptomer. De avgifte fra opiater bør fokusere på å behandle fysiske abstinenssymptomer og re-trening i kroppen til å produsere sine egne endogene lyst kjemikalier.

OTC Detox Aids

Flere over-the-counter medisiner og kosttilskudd er tilgjengelig som kan bidra til å lette symptomer på narkotika detox, mange koster mindre enn $ 20.

For utmattelse av sentralstimulerende tilbaketrekking, er urten Yerba Mate et effektivt middel. Dens MAOI egenskaper også gjøre det til en potensiell humør bright, noe som kan være nyttig under den mentale "crash" av sentralstimulerende detox. Andre stimulerende urter omfatter gingko biloba, koreansk ginseng og guarana.

Gastrointestinale effekter av seponering kan lindres ved bruk av urter ingefær og peppermynte. Ifølge Nih.gov, ingefær forårsaker færre bivirkninger enn Drama og er like effektiv til å lindre visse typer av kvalme. Imodium (loperamid) stopper diaré og kramper assosiert med opiatavvenning, mens medisiner som inneholder doxylamine succinate kan bidra til å lette søvnløshet og angst.

Outlook og Livsstil

Under narkotika detox, er det normalt å føle seg mentalt og fysisk nedkjørt. Få nok sengeleie i løpet av denne tiden, og hold deg til bland matvarer som er mindre sannsynlighet for å forårsake magesyke. Treat trekning som du ville et alvorlig tilfelle av influensa --- med mye hvile og avslapning.

Som fysiske abstinenssymptomer falme, kan du begynne å føle seg rastløs og irritabel. Hard fysisk trening er en utmerket stressavlastning som kan bidra til å øke produksjonen av endorfiner, serotonin og andre lyst kjemikalier i hjernen. Hold en journal over fremgangen din, og ikke nøl med å ringe på din støtte nettverk av venner, familie og helsepersonell for å få hjelp og råd. Rådgiving, kan psykoterapi og 12-trinns program som Anonyme Narkomane alle være effektive i å hjelpe opprettholde en nøktern livsstil.

Advarsel

Visse legemidler, inkludert alkohol, benzodiazepiner og noen beroligende midler kan føre til farlige abstinenssymptomer som kan være skadelig eller dødelig. Forsøk aldri å slutte disse legemidlene uten hjelp av en utdannet medisinsk faglig, og unngå brå seponering av alle rusmidler for å unngå potensielt farlige effekter.