Digidexo.com

Hva er Body Balance?

Kroppen balanse er et helhetlig begrep for å fullføre balansen ikke bare i kroppen, men av sinn og følelser også. Kroppen balanse er ikke en ny form for trening, men heller kombinerer allerede kjente øvelser og avspenningsteknikker for å utjevne kroppen. Kroppsbalansen refererer til kroppsvekten, som inkluderer stabiliteten og omfanget av bevegelse av legemet. Kroppen balanse refererer også til en rolig sinn, som egentlig bare er en forlengelse av kroppen. I tillegg forbedrer kroppens balanse sirkulasjonen mens den reduserer stress både på kroppen og i sinnet.

Fakta

Kroppen balanse rettet mot alle aspekter av kroppens funksjoner. Helsekostbutikker selger kroppen balanse kosttilskudd og næringsmidler rettet mot å sørge for at kroppen opprettholder riktig ernæringsmessig balanse. Massasjeterapi på spas fremme kroppens balanse rørende teknikker. Sport treningssentre opprettholde kroppens balanse regimer, som for eksempel aerobic dans og vekter treningsøkter, som er målrettet utvalg av bevegelse og balansen i kroppen. Meditasjonssentre underviser yoga og tai chi for kroppens balanse avslapning og balanse i sinnet. Det er ikke nødvendig å ha en kropp balanse trening instruktør, selv om man kan dra nytte av dette bare som en drar nytte av en personlig trener. Du kan kjøpe kroppen balanse DVDer (se Ressurser nedenfor) som lærer grunnleggende kroppen balanse teknikker og utføre kroppsbalanse treningsøkter hjemme.

Betydning

Kroppen balanse hjelper en person å oppnå ro og tillit. Kroppens balanse forbedrer sirkulasjonen og blodstrøm. Kroppen balanse forbedrer også en persons bevegelsesutslag, noe som er spesielt til nytte for eldre personer som kan bryte et bein hvis de faller. Bruke kroppen balanse teknikker, for eksempel dyp pusting og omfanget av bevegelse øvelser, holder en person stabilisert og reduserer risikoen for å miste sin balanse når han går, sykling, jogging eller løping.

Effekter

Kroppen balanse fremmer sunnere livsstil ved å roe personen kropp og sinn. Når personen er rolig, mister han stresset av dag-til-dag lever. Kroppen balanse teknikker, for eksempel trening økter og meditasjon, strever for å holde personen stress gratis selv når de ikke er engasjert i det aktuelle arbeidet. Langtidsvirkninger er bedre pust, ro, lindre fra mange smerter, smerter og større spekter av bevegelse.

Fordeler

Kroppen balanse setter kroppen tilbake i naturlig rekkefølge (se referanser nedenfor). Kroppen beveger seg fritt og flytende. Personen sover dypere, våkner mer uthvilt, og føles mer produktiv i løpet av dagen. Personen er i stand til å bøye, strekke og bøye seg lettere og med liten eller ingen sårhet i musklene fra å gjøre disse øvelsene.

Advarsel

Som med alle programmer som inneholder fysisk trening elementer, ta kontakt med helsepersonell før du tar fatt på en kropp balanse diett. Selv om over all programmet skal gi fordeler til deg, må du være frisk nok til å gjøre anstrengende trening. Hvis du ikke er i stand til å gjøre dette, søke et program med mindre trening og mer ro, for eksempel sittende meditasjon.