Digidexo.com

Om Differin Acne Medicine

Differin (adapalene) er en resept acne medisiner som er tilgjengelig i tre former. Differin 0,1 prosent gel er standardversjonen; Differin 0,3 prosent gel er en sterkere versjon for de med mer alvorlig akne; og Differin 0,1 prosent krem ​​er for de som har sensitiv hud. Legen din vil bestemme hvilke å ​​foreskrive for deg.

Aktuelt Retinoid

Differin er en aktuell retinoid acne behandling. Tilstoppede porer føre til kviser; en aktuell retinoid renser porene. I tillegg unclogged porene tillate en antibakteriell behandling for å gå inn i porene og behandle eventuelle bakterielle problemer som bidrar til kviser.

Første resultatene

Mange bruker Differin kan først se deres akne blir verre, men dette er normalt.

Side Effects

Når du bruker Differin, kan huden din bli tørr, rød, eller brenne. Dette kan vanligvis reduseres ved å bruke en god fuktighetskrem. Snakk med legen din om hvordan de skal håndtere problemet.

Advarsel

Når du er på Differin, er det mer sannsynlig å være følsom for solen. Bruk en god solkrem hver dag for å redusere risikoen for solbrenthet.

Resultater

Det kan ta opp til et par måneder for akne å virkelig klare opp mens du er på Differin, men bruker det over tid vil holde huden klar for mange mennesker. Legen din vil avgjøre med deg hvis behandlingsregime bør endres.