Digidexo.com

Blood Sugar Kontroll Diet

Blood Sugar Kontroll Diet


Som en motor, utfører kroppen din bedre med en skikkelig blanding av oksygen og drivstoff. Avhengig av lufttetthet, motorer kjører bedre med enten en mager eller rik tilførsel av høy eller lav diesel. Likeledes, luften du puster og mat (drivstoff) gir oksygen og sunne blodsukkernivå. Denne balansen energi hjernen og kroppen. Alle har imidlertid ulike behov, og dietter vil variere. Her vil du lære om viktigheten av å kontrollere ditt blod-sukker nivåer gjennom riktig matvaner.

Fakta

Når kroppen forbrenner maten, det produserer sukker ("glukose") og andre næringsstoffer som flyter i blodet og blir til slutt absorberes av kroppens celler. Binyrene, leveren, hypofysen og bukspyttkjertelen (pankreas produserer insulin, et leveringsmiddel) generelt utføre denne prosessen. Men hvis du spiser feil mat, eller om noen av disse organene feil, det kan føre til en ubalanse i blod-sukker nivåer. I kroniske tilstander, kan dette være en form for diabetes.

Forebygging / løsning

Du kan unngå eller behandle diabetes ved å styre din diett. Bortsett fra livsstil, maten du drivstoff kroppen din med påvirker din helse, energi, holdning og lang levetid. Du kan best kontrollere blodsukkeret ved å planlegge og å spise mindre måltider i løpet av dagen. Snarere enn å spise tre fulle måltider, spise seks mindre måltider. Dette vil spre blod-sukker nivåer mer jevnt. Det er imidlertid viktig å velge matvarer som er mest effektiv på enten å senke eller heve blodsukkernivå, avhengig av hva du trenger.

Betraktninger

Karbohydrater (stivelse, sukker og kostfiber) produserer ulike sukker nivåer som tas opp på ulike priser. Det er viktig å vite hvilke matvarer har høy, middels eller lav glykemisk (glukose) belastninger. Å vite disse faktorene, kan du bruke et rangeringssystem kalt "glykemisk indeks", som måler glukose konvertering av matvarer. Jo lavere belastning, de mer balanserte blodsukkernivå er. Høyere glykemisk belastning utløse høyere sukker nivåer, deretter plutselige fall i energi (dvs. rask sukker-fix). Ved å studere en glykemisk indeks, kan du finne ut hvilke matvarer for å inkludere i kostholdet ditt.

Blood Sugar Chart

Et annet hjelpemiddel er å kartlegge og overvåke blodsukkernivå og vitale tegn for å sikre et balansert kosthold. Den medfølgende sample diagrammet betegner matinntaket, blodsukker, blodtrykk opplesninger og pulsen. En liste over foretrukne matvarer, vil et diagram, en billig blod-sukker tester og en blodtrykks enhet å opprettholde en diett som kontrollerer blodsukkeret.

Advarsel

Diabetes er en alvorlig tilstand. Hvis du har tegn på sykdommen, bør du kontakte lege umiddelbart.