Digidexo.com

Naturlige måter å få Sleepy

Naturlige måter å få Sleepy


Insomnia, eller sove vanskeligheter, er en vanlig tilstand de fleste mennesker lider på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Ofte, ikke er i stand til å sove er frustrerende og kan i stor grad påvirke en persons atferd og evner i løpet av dagen. For en person opplever vanskeligheter med å falle eller forbli sovende, er det flere naturlige måter å indusere søvn.

Meditasjon

Meditasjon, praksisen med å fokusere på en fredelig og beroligende tanke eller bilde, er nyttig for å indusere søvn. Vanligvis når en person praksis meditasjon, hjernebølger langsomme, rolige og oppmuntre til en søvnig tilstand. Å praktisere denne teknikken, bosette seg i en komfortabel sovestilling og ta dype åndedrag gjennom nesen. Ganske sinnet og fokus på beroligende tanker og bilder. Fortsett å meditere til å nå en avslappet og søvnig tilstand.

Progressiv muskelavslapning

Progressiv muskelavslapning er en nyttig praksis som involverer både kroppen og sinnet til å indusere søvn. For å bruke denne teknikken, bosette seg i en komfortabel sovestilling og slappe av musklene, som starter med gruppen av muskler i føttene. Beveg oppover og slappe av musklene i leggene og lårene, bekkenet og magen, brystet og halsen, og til slutt musklene i hodet og ansiktet. Denne teknikken oppfordrer søvn ved å plassere en person i en tilstand av dyp avslapning.

Bevissthet Breathing

Bevissthet puste, eller fokusert puste, er en annen nyttig teknikk for å indusere søvn. Vanligvis, pusteteknikker er gunstig for å berolige sinnet og kroppen, samt å koble fra de ulike påkjenninger av dagen. For å øve bevissthet puste, bosette seg i en komfortabel sovestilling og ta dype, langsomme åndedrag. Konsentrer deg om den naturlige rytmen i de inhalerer og puster ut, og fokusere på pusten reiser gjennom kroppen. Fortsett bevissthet puste til du kommer til en søvnig tilstand.

Eteriske oljer

Enkelte eteriske oljer, konsentrerte ekstrakter fra blader, frø, blomster eller planterøtter, er gunstig for å indusere søvn og for å oppmuntre høyere kvalitet søvn. For å bruke eteriske oljer, bruke opp til tre dråper ønsket olje på puten, under putevar. Oppdater dråpene med hver sengetøy endring. Oljer for å bruke inkludere lavendel, geranium, Clary salvie og romersk kamille.