Digidexo.com

Hvor ofte bør en TED Hose endres?

Hvor ofte bør en TED Hose endres?


TED slangen er anti-emboli strømper utformet for å forebygge blodpropp i de som er sengeliggende. De er vanligvis brukt i sykehus for pasienter som har hatt operasjoner eller andre typer medisinske prosedyrer og er begrenset til sengen. Endre TED slangen ofte eller når de blir skadet er avgjørende for å beskytte pasienten mot farlige blodpropper.

Rutinemessig TED Hose Endringer

TED slangen bør skiftes regelmessig i henhold til produsentens anbefalinger. Elastisiteten i strømpene kan avta over tid, noe som resulterer i redusert kompresjon. Nedgangen i kompresjon gjengir TED slangen ineffektiv for å forebygge blodpropp. Mens anbefalingene for hvor ofte dette bør gjøres varierer fra produsent til produsent, er en generell retningslinje at de fleste TED Slangen må byttes minst hver to uker.

Endre Soiled TED Hose

TED Slangen skal også endres hver gang de blir våte eller tilsølt. Fukt kan forårsake gnagsår eller irritasjon for pasienten. Dette kan også påvirke komprimering av strømper og føre dem til å være ineffektiv for å forebygge blodpropp. Sjekk pasienten med jevne mellomrom for å sikre at TED slangen ikke er vått eller skittent og endre dem når som helst at de blir våte eller tilsølt.

Endre Skadet TED Hose

Som alle strømper, kan TED slangen få runs. Det faktum at TED slangen er mye mer tettsittende enn andre typer strømper og strømper gjør dem vanskelig å sette på uten mye å trekke. Dette gjør dem også mye mer mottakelig mot gjennomhulling, tårer og hull. Hull i strømper bety at de ikke kan effektivt gjøre jobben sin. Det er svært viktig at TED slangen endres hvis det er noen tegn til løyper, rifter, rifter eller hull.