Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for å behandle vorter

Hvordan bruke eddik for å behandle vorter


Vorter er en vanlig hud tilstand karakterisert ved noncancerous vekster som oppstår på fotsålene. Den er forårsaket av humant papillomavirus, er vanskelig å behandle og som lett smittsom. Selv om vorter vil ofte gå bort på egenhånd de kan ofte være skjemmende og smertefull.

Bruksanvisning

•  Kjøp en gallon av eple cider eddik eller destillert hvit eddik. Destillert hvit eddik er ofte billigere, men eple cider eddik er et godt valg på grunn av sin høye syreinnhold, noe som bidrar klart vorte mer effektivt.

Fyll en bøtte opp til ankelhøyde med en kopp lunkent vann og en kopp med eddik. Suge vorten i eddik løsningen i 20-30 minutter. Ikke tørk av.

Hvis vorten er på hendene eller foten, ta en pimpstein eller emory bord og gni bort død hud og vorte vev. Trinn 1-3 kan måtte gjentatt en gang om dagen for en hel måned inntil vorten er fjernet.

Hint

  • For vanskeligere å nå vorter, dyppe en bomullsdott i eddik løsningen og tape over vorte. Duct tape eller medisinsk tape vil fungere fint. La bomullsdott på over natten, og gjenta daglig til vorten forsvinner.
  • Før eventuell hjemme behandling, vorter som vokser i størrelse, eller endre størrelse eller form, bør sjekkes av lege. Diabetespasienter eller de med hjerte-problemer skal aldri behandle plantar warts hjemme. Ikke bruk noen hjemme behandling for kjønnsvorter eller vorter i ansiktet. Søk medisinsk behandling hvis du fortsatt opplever smerter etter hjemmebehandling.