Digidexo.com

Bruk av Ear sprøyte for Rengjøring av Ear

Ørevoks, kan smuss og skitt være et problem i det ytre øret. Du kan enkelt bruke en sprøyte til å rense ut øret, men bare etter at du har snakket med legen din og han har funnet ut at du ikke har en ørebetennelse eller andre øre problemer.

Oppløsning

Forbered et øre rengjøringsmiddel for å bruke i sprøyten. Du kan kjøpe et øre rengjøringsmiddel eller et øre vask på et helse mat butikk, lokal co-op eller apotek. Legen din kan gi deg en resept øre rengjøringsmiddel for å bruke i stedet.

Du kan også lage ditt eget øre rengjøringsmiddel. Dr. Todd Collins MD, en familie lege ved Helse Partners i Minneapolis, MN, foreslår at du forbereder din egen løsning dersom legen tillater det. Bruke en saltoppløsning inneholdende en del havsalt til ti deler vann.

Rengjøring

Dr. Collins foreslår en metode for å rense ut ørene dine. Fylle sprøyten med oppløsningen ved å sette enden av plastsprøyte i løsningen, og å trekke opp på stempelet for å fylle det med løsningen. Sprute løsningen ut av toppen av sprøyten for å sørge for at det ikke er luftbobler i sprøyten.

Legg et håndkle på gulvet under deg. Bøy hodet mot gulvet. Rens øret som vender mot gulvet. Sprute en liten mengde av løsningen fra sprøyten inn i den ytre delen av øret, og la den renne fra øret til gulvet. Riste på hodet et par ganger for å være sikker på at øret rengjøringsmiddel har rammet alle deler av det ytre øret. Gjenta med det andre øret.

Ikke stikke sprøyten dypt inn i øret eller prøve å rense ut øregangen bruker det. De er prosedyrer som må følges opp av legen din, og hvis du gjør det på egen hånd du kan skade øregangen eller ødelegge hørselen.