Digidexo.com

Hoste medisin bivirkninger

Hvis du arbeider med en kald, kan det være lurt å plukke opp noen over-the-counter medisiner for å hjelpe. Det er ofte en komplett butikk midtgangen av hoste og kaldt medisiner for deg å velge fra. Med alle medisiner, er det alltid godt å vite hva de potensielle bivirkningene kan være før du tar den. Nedenfor er noen av bivirkningene som kan oppstå med vanlige hoste medisiner.

Betraktninger

For de fleste mennesker uten andre medisinske tilstander, tar hoste medisin for et par dager, i henhold til instruksjonene, forårsaker ingen alvorlige bivirkninger. Det er godt tolerert i de fleste mennesker, så lenge det ikke er blandet med andre reseptbelagte, over-the-counter eller naturmidler. For å unngå problemer, er det anbefalt å holde seg borte fra medisiner som behandler flere symptomer.

Hoste-suppressant medisiner

Visse hoste medisiner har ingredienser som bidrar til å undertrykke hoste. Vanlige bivirkninger fra denne typen medisiner er svimmelhet, tretthet, kvalme og forstoppelse.

Expectorants

Expectorants er medisiner som arbeider for å bryte opp slim og løsne lunger. Bivirkninger fra denne type medisiner kan være kvalme, diaré, svimmelhet, hodepine og tretthet.

Advarsel

Hvis du er gravid, har hjertesykdom, astma, glaukom eller forstørret prostata, sjekk med legen din så hoste medisiner kan komplisere disse forholdene. Medisiner har også ingredienser som noen mennesker er allergiske. Sørg for at du lese etiketten nøye.

Alvorlige og livstruende bivirkninger

Noen hoste medisiner kan inneholde ingredienser som er vanedannende. Det er ikke anbefalt å gi hostesaft til en ung barn under 2. utilsiktet overdose av hostemedisin eller reaksjoner på andre medisiner har forårsaket død i sjeldne tilfeller.

Hoste medisin misbruk

En skremmende praksis blant barna bruker hoste medisin for å få høy. Denne misbruk av hostemedisin kan ha alvorlige og dødelige konsekvenser. Det er viktig å holde oversikt over hvilke medisiner barnet kan ta. Se link Kidshealth nedenfor for mer informasjon.