Digidexo.com

Hvordan å finne deg selv

Hvordan å finne deg selv


I dagens hektiske verden, folk ofte opplever en følelse av å miste seg selv. Men, er det mulig å gjenoppdage deg selv. Finne deg selv handler om å pleie en forbindelse til den personen du ønsker å være. Hvis du føler tapt eller frittliggende, vil følgende trinn hjelpe deg å finne deg selv.

Bruksanvisning

•  Lær deg å sette dine behov først. Dette kan være vanskelig, spesielt hvis du har en ektefelle og barn. Selvfølgelig kan du ikke fullføre glemme familiens behov; men du kan sette av litt tid for deg selv hver dag.

Ta en pause. Planlegge litt rolig tid til å være alene med deg selv. Sett bort tanker om arbeid, familieforpliktelser og alle de andre stress i livet ditt. Fokuser på deg. Tenk på hva du vil gjøre med livet ditt hvis det var ingen hindringer. Bestem deg for hvordan du vil tilbringe din tid hvis penger ikke var et problem.

Tenk deg hva du ønsker at andre skal si om deg når du er borte. Tenk gjennom hvilke ord du vil vil at de skal bruke når de beskriver deg. Disse ordene sier mye om hva slags person du ønsker å være.

Husk ganger gjennom livet ditt når du var lykkeligst. Tenk på hva du gjorde og hvem du var med. Identifiser hva med de erfaringene gjort deg så glad og fornøyd.

Bruk en journal for å registrere dine svar på disse spørsmålene og andre relevante tanker. Hold journalføring på en jevnlig basis. Gå tilbake og vurdere funnene du har om deg selv. Over tid vil du begynne å forstå hva som gjør deg glad og hva slags person du ønsker å være. Deretter kan du gå ut og være den personen.