Digidexo.com

Menneskelig Behandling for Midd

Menneskelig Behandling for Midd


Mite refererer til en gruppe av insekt-lignende organismer som er parasitter eller scavengers. Det finnes mange forskjellige typer midd, hvorav de fleste aldri kommer i kontakt med mennesker. Men noen bite eller irritere mennesker og kan ha negativ innvirkning på helsen til sine ofre. Midd svært sjelden overføre sykdommer, men som et minimum de kan være en plage, og kan forårsake alvorlige hudirritasjoner.

.

Typer Midd

En midd som kan føre til problemer for folk er husstøvmidd. Ifølge Illinois Department of Public Health nettsted, de fleste diagnostisert med allergi mot husstøv er faktisk allergisk mot disse små (usynlig for det blotte øye) skapninger. En annen slik skapning, kløe midd, jakter på insekter, men mennesker kan bli bitt hvis de kommer i kontakt med halm eller gress som havn disse feilene. De biter forlate kløende røde merker som ser ut som utslett.

Effekter

Gnagere og fugl midd foretrekker sine navnebror vertene, men vil bite folk hvis en gnager eller fugl er utilgjengelig. Disse biter ofte føre til hudutslett hos mennesker. En annen midd som angriper mennesker er chigger midd. Chiggers faktisk kuttet inn i huden og injisere hud-fordøye spytt, slik at de deretter kan suge opp den flytende hud. Området på huden blir så betent, stivner og klør. Skabb midd er en annen vanlig midd som infiserer mennesker. Ifølge University of Kentucky College of Agriculture, er skabb den vanligste og viktigste forutsetningen hos mennesker som følge av en midd infestation. Disse feilene graver seg inn i huden og legger egg. De kan forårsake alvorlige kløe og utslett i sin menneskelige vert.

Identifikasjon

For å finne riktig behandling for en midd problem, vil en person trenger for å finne den egentlige årsaken til hudirritasjon. Undersøk grundig områder der eksponering kan ha skjedd. Dessverre, midd er svært liten så kan ikke bli funnet. Dermed er neste skritt å oppsøke lege. Hun vil være i stand til å diagnostisere hudens tilstand ved å skrape det berørte området og undersøke disse avskraping etter tegn på midd.

Behandling

Din lege vil foreslå plantevernmiddel behandlinger hvis du har skabb. Hun vil fortelle deg å myke opp huden ved å bade for å oppnå tilstrekkelig penetrasjon av behandlingen. Følg dette med den aktuelle plantevernmiddel søknaden. Noen produkter som brukes til å behandle denne midd infestation inkluderer lindate, permetrin eller crotamiton. Hvis utslettet viser seg å være på grunn av den chigger midd, kan en såpe bad etterfulgt av påføring av en topisk salve antiseptisk være alt som er nødvendig. Hvis kløe er plagsomme, kan en person bruke en lokalbedøvelse for å få noen lettelse. Behandlingen for chigger biter brukes også for støv og gnager / fugl midd biter. Alle disse midd, men må også fjernes for å hindre kontinuerlige biter og helsespørsmål.

Forebygging / løsning

Støvsuging er en viktig del av å eliminere midd. Noen gnager og fugl midd kan fjernes bare ved å støvsuge alene. Det kan også hjelpe med andre midd. Alle sengetøy, gardiner og møbeltrekk bør vaskes i varmt vann og deretter rengjøres regelmessig. Noen midd kan utelukkes ved å forsegle inngangspunkter. Chiggers kan bli frastøtt ved bruk av insektmidler med 7 prosent til 30 prosent DEET i de grønne områdene rundt hjemmet. Regelmessig klipping og ugressbekjempelse fraråder også noen midd. Forebygging av midd infestations er basert på regelmessig vedlikehold av hjemmet ditt.