Digidexo.com

Aktiviteter for barn med ADHD

Barn med attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) har unike behov når det gjelder aktiviteter. Aktiviteter for en gutt med ADHD bør imøtekomme hans korte perioder og store mengder energi. Når du velger en aktivitet for et barn med ADHD, velge en strukturert aktivitet som gir hands-on samspill med individuelt tilpasset undervisning. Unngå visse situasjoner og miljøer som skaper problemer for barn med ADHD.

Aktiviteter med Structure

Aktiviteter for barn med ADHD bør være strukturert og oppmuntre selvkontroll. Struktur hjelper en gutt med ADHD, fordi det gir henne en klarere idé om hva du kan forvente. Hun vil også ha nytte av å utøve selvkontroll og følge regler og retningslinjer. Et eksempel på en aktivitet som gir denne type struktur er kampsport trening.

Å være Hands-On

Aktiviteter som er hands-on vil holde oppmerksomheten til en gutt med ADHD lenger, og vil hjelpe ham å lære om hans miljø uten å bekymre deg hva som kan bli ødelagt. Hagearbeid er en enkel hjemme aktivitet som gjør at en gutt med ADHD til å arbeide med hendene. Du kan også ta et barn med ADHD til en oppdagelse museum, som ofte har utstillinger som oppmuntrer barnet deltakelse og hands-on leting.

Individualisert oppmerksomhet

En gutt med ADHD fordeler fra individualisert undervisning. Det er lettere for henne å fokusere, når vi samhandler med noen på en en-til-en basis, snarere enn med alle distraksjoner som kommer med en gruppe miljø. I tillegg individualiserte interaksjoner lar læreren eller treneren for å lage et program som passer barnets temperament og behov. Velge svømming eller tennis for en ADHD barn vil gi en aktivitet som vanligvis tilbyr en-mot-én coaching og gi en atletisk utløp for sin energi.

Aktiviteter for å unngå

Dreven TV-titting bør unngås. Mens TV kan beholde et barn med ADHD stille i lange perioder av gangen, han trenger fysisk anstrengelse, for å frigjøre energi. Utflukter til forstyrrende miljøer, for eksempel et stort kjøpesenter, er vanskelig for en gutt med ADHD å håndtere. Ikke bare denne typen miljø gir for mange sanseinntrykk, er det også full av forbudt, men fristende, elementer. Kombinasjonen av distraksjon med fristelser gjør det vanskelig for en gutt med ADHD til å følge reglene.