Digidexo.com

Hva gjør Sporanox Treat?

Sporanox er et antibiotikum som er utformet for å behandle soppinfeksjoner som forekommer i munnen, negler, lunger og andre deler av kroppen. Medikamentet virker ved å drepe sopp i kroppen og å hindre ny soppen vokser. Det tar vanligvis et minimum på tre måneder for Sporanox å behandle soppinfeksjoner. Stoffet er godkjent av FDA, og er bare tilgjengelig på resept.

Identifikasjon

Det er tre typer soppinfeksjoner som Sporanox er utviklet for å behandle: aspergillosi, blastomycosis og histoplasmose. Disse soppinfeksjoner kan oppstå hvor som helst i legemet. Sporanox kan også brukes til å behandle pasienter med lavt antall hvite blodceller, som disse pasientene har en økt risiko for å utvikle en soppinfeksjon.

Betraktninger

Vanlige bivirkninger av Sporanox kan inkludere brekninger, kvalme, diaré, svimmelhet, tretthet, utslett og høyt blodtrykk. Kongestiv hjertesvikt og hepatitt er heller ikke mulig, men sjeldne, bivirkninger. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du har symptomer på hjertesvikt slik som kortpustethet, væskeretensjon eller mage eller hjerte smerte. Du bør også ta kontakt med din lege om noen vanlige bivirkninger som blir alvorlig eller vedvarer i mer enn noen få dager.

Advarsel

Personer som er allergiske mot anti-fungal medisiner, er gravid eller kan bli gravid eller har hatt hjertesvikt bør ikke ta Sporanox. Fortell legen din om eventuelle resepter eller reseptfrie medisiner du tar, spesielt kjemoterapi narkotika, anti-diabetiker narkotika eller anti-anfall medisiner. Sporanox kan forstyrre disse medikamentene.

Funksjoner

Sporanox er tilgjengelig i flytende eller kapselform, og er vanligvis tatt en eller to ganger om dagen. Hvis du tar syrenøytraliserende, vent minst en time før du tar dem, da de kan påvirke opptaket av Sporanox inn i systemet ditt. Det er viktig å ta medisinen på samme tid hver dag. Følg alltid legens instruksjoner for å ta Sporanox.

Betraktninger

Sporanox bør oppbevares ved romtemperatur vekk fra sterkt lys og varme. Det bør ikke oppbevares på badet.