Digidexo.com

Hvordan finne 10 måter å begynne på nytt

Begynne på nytt er noe som alle av oss gjør fra tid til annen. Vi må kanskje begynne på nytt etter et mislykket forhold, eller når vi flytter til en ny by. Noen ganger er det bare et spørsmål om behov for å endre gamle vaner eller revurdere et prosjekt som ikke panorering ut riktig. Uansett situasjon, det er ti enkle trinn som kan hjelpe en person til en ny begynnelse i omtrent enhver situasjon.

Bruksanvisning

Finne 10 måter å begynne på nytt

•  Innse at en endring må skje. Dette kan bety å komme til enighet med det faktum at noe som en gang jobbet fungerer ikke lenger, eller at et kurs av handlingen tatt ikke kommer til å gi de fordeler når man venter seg. Erkjennelsen av at en endring må skje er det første skrittet mot å begynne på nytt.

Vurdere hva som gikk galt. Ved hjelp av papir og blyant, lage en liste over hva som har skjedd opp til dette punktet, og hvorfor iverksatte tiltak har vist seg å ikke være vellykket. Forstå hva didnâ € ™ t arbeid og hvorfor det ikke fungerte kan ofte bidra til å bringe tankene til noen ideer til hvordan du kan plotte en ny kurs og få mer ønskelige resultater.

Be om tilbakemelding. Når du har noen ideer om hva som ikke fungerer, oppsøke noen troverdige personer og få sine vurderinger av situasjonen. Det er alle muligheter de vil presentere noe som ikke skje med deg, og faktisk vil vise seg nyttig i å plotte en ny handlingsplan.

miste frykten for forandring. Mens mange av oss er vanedyr, er det ikke nødvendigvis slik at noe nytt må være skremmende. Ofte starter over betyr later noe som er en kjent mengde og risikere anskaffelse av en ny mengde som er utgangspunktet uprøvd. Men husk hvis det som har gått før virket ikke, å opprettholde status quo er mye mer sannsynlig å føre til skremmende resultater enn å prøve noe nytt.

Tenk utenfor boksen. Dette er ofte vanskelig å gjøre for mange mennesker, rett og slett fordi det betyr å flytte utenfor velkjent territorium. Se til andre kulturer, andre måter å gjøre ting som kan være i stand til å oversette til ditt gitt situasjon. Du kan bli overrasket over de alternativene som vises hvis du kan bare være åpen for å se på ting på en ny måte.

Begynn å gjennomføre små endringer som vil endre hendelsesforløpet. Hvis du og partneren din livet har begynt å bevege seg i ulike retninger, men du ønsker å berge forholdet, deretter identifisere et par enkle ting som appellerer til begge parter og vil bidra til å skape hyggelig tid sammen. Dersom et arbeidsprosjekt synker som en stein, foreslår noen mindre endringer i prosedyre eller prosess som kan bidra til å begynne å flytte prosjektet i en retning som vil bringe den tilbake i tråd med det opprinnelige formålet.

Vurdere små endringer. Hvis de synes å være å gjøre en positiv innvirkning, fortsett med dem og eventuelt forbedre dem med noen flere mindre endringer. Beveger seg i en ny retning i små skritt gir fordelen med lettelser ut den gamle mens trinnvis bringe inn den nye, noe som mange mennesker kan forholde seg til mye enklere enn brå endring.

Innse at du ikke kan alltid være i kontroll av frekvensen av endring og det er greit. For eksempel kan din arbeidsgiver bygge ned og du er nå ute av en jobb. Du gjorde ikke gjennomføre endringen, men likevel endrer nå er nødvendig. I stedet for å dvele ved hvordan endringen ble foisted på deg, ser dette som en mulighet til å ta kontroll over disse nye omstendigheter og finne lønnet arbeid som vil tillate deg sjansen til å skinne.

Vær fleksibel når du starter over. Mens det kan være greit å ta med noen elementer fra den gamle omstendigheter, kan du bli overrasket på hva som må forkastes som du gjøre overgangen fra det gamle til det nye. Så mye som mulig, være åpen for å omorganisere eller miste elementer som på overflaten ser ut til å ha noe å gjøre med å begynne på nytt.

Gi deg selv en gave av tid. Starter over sjelden skjer over natten. Det kan være en rekke løse tråder å binde opp, og en liste over oppgaver som må løses før du er fri til å gå videre med endringen. Husk så lenge du legge grunnlaget for å begynne på nytt og lage en liten fremgang hver dag, vil ting bli bedre og bedre.

Tips og advarsler

  • Starter over vanligvis innebærer mer enn å følge en rask 1-2-3 rekke trinn. Ofte, enkeltpersoner trenger støtte fra kjære å finne ressurser og styrke til å gjennomføre endringer og gå videre. Dona € ™ t være redd for å be om hjelp.
  • Kaste bort en masse tid browbeating deg selv eller andre for tidligere feil er mot sin hensikt. Akseptere at ting er som de er, og målet er nå å gjøre ting bedre. Annet enn gruvedrift fortiden for å hjelpe unngå å gjenta de samme feilene så mye som mulig, la det siste oppholdet i fortiden.