Digidexo.com

Hvordan å gjøre en intervensjon for depresjon

Depresjon er en tilstand som kan forlate den lidende fortvilet, ute av stand til å delta i aktiviteter han pleide å elske og mangler motivasjon til å søke behandling han desperat trenger. Det er svært vanskelig for familier og venner til å se sine kjære i så mye smerte, som kan føre dem til å planlegge en depresjon intervensjon. En slik intervensjon kan gi noen push han trenger for å forfølge behandling og forbedre sitt liv.

Bruksanvisning

Depresjon Intervention

•  Finn ut om en intervensjon er hensiktsmessig. Med mindre noen lider av et alvorlig tilfelle av kronisk depresjon, er en intervensjon unødvendig og et brudd på vedkommendes tillit og privatliv. For å avgjøre hvorvidt en intervensjon er nødvendig, en bekymret venn eller slektning bør se etter disse tegnene: engasjere seg i risikofylt eller selvdestruktiv atferd, fornektelse eller maskering av ens sanne følelser, uvanlig lengre perioder med despondence og / eller angst, og viktigst , uttrykker selvmordstanker. Hvis vedkommende viser ett eller en kombinasjon av disse symptomene, kan en intervensjon være nødvendig for henne å få den hjelpen hun trenger.

Samle venner og familie sammen på et sted der motivet av intervensjonen vil føle seg komfortable og trygge. Denne personen skal være forsikret av alle der at deres primære bekymring og motivasjon er hans velvære. For ham til å innse at han trenger hjelp, kan det være nyttig for ham å bli fortalt hvordan tilstanden hans har påvirket de rundt ham; en deprimert person har ofte ikke vurdert hvordan hans oppførsel og / eller mentale tilstand har påvirket hans kjære.

Gjør alternativer lett tilgjengelig for emnet for intervensjon for å forfølge behandling; for eksempel, bør personen være utstyrt med en liste over terapeuter som er spesialister på depresjon eller en liste med depresjon behandlingssentre og venner og familie bør tilby hjelp i å gjøre en avtale eller sette opp en behandlings opphold.

Opprettholde en positiv, rolig tilnærming til men faget reagerer på intervensjonen. Komme spent, slåss eller roping kan eskalere spenninger og ta bort fra målet med intervensjonen --- for å hjelpe en deprimert kjær ser at hun trenger hjelp. Hvis motivet avviser råd og støtte som tilbys eller er defensive, venner og familie bør være rolig og målt i sitt svar, og fortsette å være tydelige i både det faktum at de tror personen er i alvorlig behov for behandling, men også at de elsker henne betingelsesløst.