Digidexo.com

Hvordan Test allergi hos barn

Hvordan Test allergi hos barn


Testing allergi hos barn er akkurat som å teste allergi hos voksne. De samme typer allergitester som brukes hos voksne er effektive hos barn også. Den kompliserende faktor i å teste barn for allergi er å avgjøre om du bør ha det gjort. Ikke alle barn vil ha nytte av allergitester, så de bør bare gjøres når det er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Vurdere alvorlighetsgraden av barnets symptomer for å avgjøre om allergitesting er nødvendig. Mindre sesongmessige allergier som kan kontrolleres med antihistaminer ikke krever allergitester.

Prøv å diagnostisere barnets allergi gjennom eliminering. Hvis du mistenker at årsaken til barnets allergi, eliminere ditt barns eksponering for stoffet i et par uker, og deretter gjeninnføre dette stoffet og overvåke barnets reaksjon å fastslå om det er faktisk forårsaker en allergi.

Se en allergi spesialist, eller allergolog / immunolog, hvis du mistenker at barnet ditt lider av moderat til alvorlig allergi.

Få en hud allergi test for barnet ditt. Hudtester er ferdig med stikk eller riper teknikk, og en liten mengde av allergen blir innført til huden. Hvis huden reagerer med en bikube, så barnet har følsomhet for at allergen.

Få blodallergitester for å identifisere moderat til alvorlig matallergi. Fordi matallergier har potensial til å forårsake farlige reaksjoner, er det tryggere å bruke en blodprøve for å diagnostisere dem.

Diskuter resultatene av ditt barns allergi tester med allergolog / immunolog. Legen din vil bruke barnets symptomer og testresultater for å stille en diagnose.

Få barnet testes senere i livet for allergi, som barn kan ofte vokse allergi, eller få "toleranse" til visse allergener.

Tips og advarsler

  • Vanlige matallergier hos barn inkluderer kumelk, peanøtter, tre nøtter, hønseegg, fisk, skalldyr, hvete og soyabønner.
  • Ikke la tolke barnets blod allergi test med barnelege. Blod allergi tester er notorisk vanskelig å tolke, og de bør overlates til kvalifiserte spesialister.
  • Slutte å gi barnet antihistaminer flere dager før under allergitesting. Antihistaminer forstyrre allergitestresultater.
  • Eliminering terapi for å finne årsaken til allergi kan være vanskelig hos barn, fordi de kan bli utsatt for potensielle allergener på skolen eller barnehage.
  • Ikke prøv eliminering terapi for barn som har opplevd en alvorlig allergisk reaksjon.
  • Intradermal allergi tester er når allergen injiseres under huden. Barn trenger ikke tolerere disse samt stikk tester, men de er mer nøyaktige.