Digidexo.com

Psykiatriske bivirkninger av Bactrim

Bactrim er en resept antibiotika som brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene eller ører samt reisediaré og bakteriell lungebetennelse. Til tross for dens effektivitet, er Bactrim ikke for alle på grunn av sin potensielle psykiatriske bivirkninger.

Betydning

Selv om det er mulig, psykiatriske bivirkninger av Bactrim forekommer sjelden. Når slike effekter forekommer, er det vanligvis i begynnelsen av Bactrim bruk og ender som kroppen din blir akklimatisert til stoffet.

Identifikasjon

Mulige psykiatriske bivirkninger av Bactrim inkluderer hallusinasjoner, nervøsitet, depresjon og apati.

Funksjoner

Fordi Bactrim blir behandlet av leveren, er du på en større risiko for å utvikle psykiske bivirkninger hvis du lider av leversykdom, hepatitt, skrumplever, gulsott eller annen medisinsk tilstand som hindrer riktig leveren fungerer.

Advarsel

Bactrim har potensiale til å forårsake alvorlig delirium når den kombineres med amantadin, en vanlig foreskrevet medikament for å lindre influensasymptomer.

Oppløsning

Dersom du utvikler psykiatriske bivirkninger av Bactrim som angår deg, må du kontakte legen din. Det kan være mulig å justere dosen din eller forskrive en annen antibiotika for å eliminere bivirkninger.