Digidexo.com

Hvordan Do Basal Body termometre arbeid?

Hvordan Do Basal Body termometre arbeid?


En basal kroppstermometer er brukt for å ta din basal kroppstemperatur. Dette oppnås ved å ta en lesning på den laveste temperaturen kroppen din når hver dag. Denne temperaturavlesningen foretas på morgenen, før noen aktivitet har funnet sted. Denne temperatur, dersom det tas opp på en daglig basis, kan forutsi og bekrefte eggløsning, samt potensielt diagnostisere skjoldbruskkjertelen.

Basal kropps termometre forskjellig fra vanlige termometre i deres følsomhet. En vanlig digitalt termometer bare brukt for feber diagnose kun registrerer den første tiendedel av en grad (98,6). Basal kropps termometre imidlertid registrere deg for å hundredel av en grad (98,67). Denne følsomheten er viktig, for å spore små svingninger eller trender i daglige temperaturmålinger.

Fremgangsmåten for måling og kartlegging basal kroppstemperatur ved bruk av en basal kropps termometer er enkel. Først holde papir og blyant på nattbordet, samt basal kroppstermometer. Hver morgen, ta temperaturen umiddelbart etter å ha våknet, flytte så lite som mulig. Flytte enda litt vil øke kroppstemperaturen og påvirke lesing. Hold styr på temperaturen på en daglig basis. Denne informasjonen vil være verdifull for legen din om han jobber for å diagnostisere skjoldbrusk problemer eller hjelpe deg med fruktbarhet.