Digidexo.com

Helsemessige fordeler av magnetiske armbånd

Magnetiske armbånd arbeid ved hjelp av magnetiske felt, som er generert av jordens magnetisme, solstormer, strømlinjer, elektriske apparater, og selv med de kjemiske reaksjoner i kroppen (i cellene og nervesystemet). Studier har vist magnetiske armbånd å ha helsemessige fordeler. Med fortsatt bruk, disse inkluderer effekter på fysisk og mental velvære.

Gikt

Magnetiske armbånd har vist seg å hel joint, bein og muskelsmerter - de viktigste klager av leddgikt sykdommer. Den magnetiske egenskapen synes å supplere ytterligere behandling for å bedre trivsel av leddgikt pasienten.

Hodepine

Kronisk hodepine, spesielt migrene, kan ha en dyp effekt på livskvalitet. Noen pasienter som bruker magnetiske armbånd har funnet nedgang i antall hodepine eller deres alvorlighetsgrad.

Kronisk smerte

Det er antatt at et negativt magnetisk felt vil normal forstyrrede metabolske funksjoner som forårsaker visse smertefulle tilstander så som inflammasjon eller celle degenerasjon.

Stress Relief

Magnetiske armbånd har vært antatt å redusere stress og bedre søvn. Magnetfelt satt direkte på toppen av hodet har blitt bevist enda mer nyttig for sin beroligende effekt.

Kreft

En 1974 studie av Albert Roy Davis, Ph.D, viste magneter for å drepe kreftceller hos dyr. Mens det er ingen bevis for at det kan kurere kreft hos mennesker, har bruken av magnetiske armbånd blitt anbefalt av noen som et tilleggselement ved behandling av kreftpasienter.

Betraktninger

Det finnes mange studier som beviser nytten av magnetiske armbånd. De kan faktisk ikke kurere sykdommer, men de synes å ha ingen skade når det brukes under en lege omsorg i forbindelse med andre behandlinger for ulike plager.