Digidexo.com

Aktiv skjoldbruskkjertel Symptomer

Den skjoldbrusk er en liten kjertel som ligger på forsiden av halsen som er involvert i å regulere det endokrine systemet. Den produserer hormoner som påvirker mange funksjoner i hele kroppen. Når skjoldbruskkjertelen er overaktiv, kalles det "hyperthyroid."

Vekttap

Hyperthyroid mennesker opplever vekttap (eller manglende evne til å holde vekten på) til tross for økende kaloriinntak eller inntak kosttilskudd.

Søvnproblemer

Pasienter som lider av hyperthyroid finner det vanskelig å sovne eller forbli sovende gjennom natten. De er ofte hyper-varsling eller ikke sliten, selv om kroppen fortsatt krever søvn.

Racing Hjerte

Et tegn på en overaktiv skjoldbrusk er en racing, hyperaktiv hjerterytme, svimmelhet og svettetokter. Hjertebank vises av og på, uavhengig av om personen er overexerting.

Utstående øyne

Pasienter som øynene bule eller stare kan lide av en overaktiv skjoldbruskkjertel. En annen nøkkel er når du kan se den komplette hvite i personens øyne (hos pasienter med vanlig skjoldbrusk funksjon, kan du ikke se hvite rundt toppen og bunnen av deres iris).

Body Temperature

En overaktiv skjoldbruskkjertelen kan føre til den lidende til å føle seg varm og svett i alle klima, til tross for air condition eller kalde temperaturer.