Digidexo.com

Acne Skin misfarging behandling

Akne breakouts forårsake arr og misfarging som en del av helbredelsesprosessen. Mens de fleste anser de mørke flekker å være arr, medisinsk er de ikke. De hud misfarging er bare en del av healing. Disse hyperpigmented områder alltid visne i tid, men det kan ta flere måneder til et år før de forsvinner. Heldigvis, disse er flere tiltak som kan jevne ut hudtonen i en kortere periode. Ikke alle behandlinger som fungerer for alle, så det er best å prøve noen rettsmidler til du finner en som fungerer.

Bleking Cream

De fleste bleking krem ​​på markedet inneholder hydrokinon. Dette er et kjemisk blekemiddel som er effektivt i falming hud misfarging. Andre ingredienser i bleke kremer er glykolsyre og Kojic syre, som begge er naturlig acids.Look for kremer og lotion som inneholder disse bestanddeler. Andre navn på bleking kremer er hud whiteners, hud lysning og visne kremer.

Lemon Juice

En naturlig måte å falme akne misfarging er med sitronsaft. Som folkemedisin, har sitronsaft ofte blitt foreslått å falme fregner og alder flekker. Sitroner inneholder sitronsyre som, når den påføres på huden, kan forsiktig peeling av huden og fade de misfarginger over en tidsperiode. Andre produkter med sitronsyre du kan prøve er grapefruktjuice og lime juice. Påfør sitronsaft til akne misfarging et par ganger hver dag inntil bedring er sett.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er et kjent blekemiddel brukes som en ingrediens i skjønnhetsprodukter og for industrielle formål. Peroxide brukes til å farge håret, bleke tennene og bleke papir. Den hydrogen peroxide selges i apoteker er en mild løsning av bare 3 til 3,5 prosent. Dette beløpet er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for bruk på huden. For best resultat bruke peroxide et par ganger hver dag.

Kjemisk peeling

Med kjemisk peeling, er en syre påføres huden misfarging. Syren brenner av det øverste laget av huden. For noen få dager ble huden vil sive og deretter en skorpe former. Som de gamle hud skreller unna, med den nye huden vokser under være mindre misfarget. Kjemisk peeling kan gjøres hjemme, på en salong eller i et legekontor. Kjemikaliene som brukes av legen er den sterkeste tilgjengelige og kan gi deg de beste resultatene. Men noen få behandlinger kan være nødvendig. Ulempen er at kjemisk peeling gjort av en hudlege eller plastisk kirurg er dyre. For hjemmebruk en du kan kjøpe glykolsyre eller melkesyre på en online skjønnhet forsyning butikken. Salonger også bruke disse syrer, men i litt sterkere konsentrasjoner. Salon priser for en kjemisk peeling varierer mye.