Digidexo.com

Hvorfor ta CoQ10 Med statin narkotika

Hvorfor ta CoQ10 Med statin narkotika


Ca 60 millioner amerikanere er rammet av høyt kolesterol, og mange av dem klarer det med reseptbelagte legemidler kjent som statiner. Populære merkenavn inkludere Lipitor, Pravachol og Zocor. CoQ10 kosttilskudd er ofte anbefalt for pasienter på statiner, da disse legemidlene senker Q10 nivået i kroppen.

Statiner

Statin narkotika bidra til å holde kolesterol i et sunt rekkevidde ved å hemme et bestemt enzym som kreves av leveren til å produsere den. De bidrar også til hjertet helse ved å senke triglyseridnivåer i blodet.

Utarmet CoQ10

Det er betydelig risiko med denne klassen av narkotika, men. Paradoksalt nok er statin narkotika foreskrevet for å forbedre kardiovaskulær helse, men de farlig utarme kroppens nivå av koenzym Q10 (CoQ10), et enzym som katalysator syntetisert i leveren. CoQ10 er nødvendig for å konvertere maten vi spiser til cellulær energi, og det er en av de viktigste næringsstoffene for et sterkt hjerte og arterier.

Alvorlige bivirkninger

Utilstrekkelige nivåer av CoQ10 kan føre til leverskader, muskelsvakhet eller nervesmerter, som er alle alvorlige bivirkninger oppleves av mer enn noen få personer som tar statin narkotika.

Statiner og Q10 Combo

I boken "Gjennombrudd: Åtte trinn til Wellness," Jonathan Wright, forteller MD at Merck & Company, distributør av Mevacor og Zocor, har holdt patent å kombinere Q10 med sine statin medisiner siden 1990. Likevel har de aldri faktisk produsert slik et rusmiddel. Han mener de kan holde ut på å bruke combo fordi du gjør ellers kunne bli oppfattet som en innrømmelse av at de opprinnelige formler uten CoQ10 er skadelig.

Supplement Solution

Ta et supplement av Q10 reduserer ofte bivirkningene nevnt ovenfor eller eliminerer dem helt. Dr. Mehmet Oz anbefaler 200 mg av CoQ10 daglig for alle som bruker et statin narkotika.