Digidexo.com

Hvordan bruke Diet å administrere Restless Leg Syndrome

Hvordan bruke Diet å administrere Restless Leg Syndrome


Mens det er ingen kur for rastløse ben syndrom (RLS), en diett høy i folat og andre viktige elementer kan hjelpe behandle symptomene. Innhenting lindring av symptomene er fokus for behandling, og det inkluderer å opprettholde riktig kosthold.

Bruksanvisning

Endre kostholdet til å inkludere en økt mengde av mat med høyt folat som asparges og spinat. Mørkegrønne bladgrønnsaker er kjent for å ha høy folat innhold.

Spre din frokostmeny med bruk av fullkornsprodukter og ulike frokostblandinger. Les etikettene for å finne den du liker med det høyeste nivå av folat.

Øk inntaket av egg med mindre kontraindisert på grunn av andre kosttilskudd bekymringer for eksempel høyt kolesterol.

Vit at leveren er en utmerket kilde til folat.

Spis små hyppige måltider. Dette holder næringsstoffer som strømmer gjennom kroppen på en mer konsistent nivå enn ved å spise ett stort måltid.

Ta med nøtter, fisk, fersk frukt, frø, hele korn og grønnsaker på en jevnlig basis i ditt kosthold planlegging. Bruk mat som er friske i stedet behandles når det er mulig.

Hold deg unna raffinert mel, alkohol og sukker.

Inkluder tilstrekkelige mengder kalsium og essensielle vitaminer som B12 i kosten hver dag. Bruk kosttilskudd bare hvis du ikke klarer å konsumere disse næringsstoffene i maten du spiser.

Bruk sunn diett endringer for å miste ekstra pounds. Fedme er en viktig medvirkende faktor i rastløse ben syndrom. Vekt ledelse er viktig for å oppnå gunstige RLS symptomkontroll.

Kombiner en sunn diett høy i essensielle næringsstoffer med et moderat nivå av trening for de beste resultatene i å håndtere rastløs leg syndrom.

Erkjenne forskjellen i næringsmidler og naturlige kosttilskudd. Mange alternativ medisin talsmenn har en rekke naturlige matvarer og kosttilskudd. Sjekk alltid med helsepersonell før du begynner på behandlingen.

Tips og advarsler

  • Spise feil mat kan være like mye en faktor i rastløse ben syndrom symptomer som ikke inkludert de riktige matvarer. Unngå sukker, koffein og alkohol.
  • Unngå å spise mat sent på kvelden som har en tendens til å forårsake oppblåsthet eller mage nød. Dette kan ikke ha noen innvirkning på RLS, men det kan være en faktor i ytterligere søvnforstyrrelser. På samme måte begrense væske før sengetid.
  • For noen som jern nivået er ekstremt lav, kan en resept jerntilskudd være nødvendig for å bringe nivået opp.