Digidexo.com

Hvordan bruke antibakterielle våtservietter i treningssentre

Treningssentre kan være en yngleplass for en rekke bakterier. Hindre fanger eller spre bakterier og sykdommer ved forsiktig med antibakterielle våtservietter når du besøke treningsstudioet. Denne enkle og kostnadseffektiv metode for å drepe bakterier kan gjøre litt av en forskjell i den generelle renslighet av mange flater som finnes i gym. Trinnet er lett å ta, og resultatene er positive.

Bruksanvisning

Bruk antibakterielle våtservietter på enhver overflate du berører med hendene. Dette omfatter instrumentpaneler på tredemøller, føringsstavene på mange deler av utstyr og ergometersykler eller elliptiske maskiner enn funksjonshåndtak. En klut bør gjøre jobben i alle disse tilfellene. Tørk hver overflate kraftig, gå over området flere ganger. Kast hver tørk i søppelbøtta en gang er det brukt.

Påfør en frisk tørk på hver maskin du bruker. Ikke la tørke du brukte på elliptisk maskin for bruk på tredemølle. Kvitt deg med den første, og få en ny en for bruk på andre del av utstyret.

Tørk ned setene treningsutstyr som ergometersykler og vekt benker. Utfør denne rengjøring svært grundig, siden bakteriene kan ligge på lur i folder og sømmer av vinyl eller skinn.

Rengjør overflater på håndvekter og stasjonære vektløfting utstyr. Tørk spesielt bra på vinyl overflater som håndtak på vekt maskiner. De rygger i plast eller akryl kan havnen rikelig med bakterier.

rene flater på gymnastikkballer, hoppe tau håndtak og treningsmatter mellom bruker også, siden de antibakterielle våtservietter er sikker for bruk på plast og akryl. Gå over disse elementene et par ganger, med en ny tørke for den andre søknaden.

Tips og advarsler

  • Grab en tørke når du bruker toalettet eller garderoben på treningsstudioet. Dørhåndtaket er trolig en gjerningsmann for mange av de samme bakteriene du har renset bort på treningsutstyret.