Digidexo.com

Folk Medicine kalde rettsmidler

Folk Medicine kalde rettsmidler


Folkemedisin, eller bruk av urter for behandling av tilstander og sykdommer, har vært praktisert over hele verden i tusenvis av år. Selv antas å være gammeldags, utdatert og selv bare vanlig dum av mange mennesker, synes folkemedisinen for å være opplever en renessanse, og bruken er økende. Forkjølelse er ikke mer kureres i dag enn det var i middelalderen, og folk rettsmidler kan være like effektive for behandling av de medfølgende elendighet som noe legen forskriver. De kunne føle deg mye bedre, også.

Det var tider

Lenge før enkel tilgang til medisinske fagfolk og bruk av "moderne medisin," folk støttet seg på de ressursene som de hadde på hånden for å behandle sykdommer. Selv når legene ble mer rikelig og tilgjengelig for de fleste, var det fortsatt et stort antall rurale innbyggere som bare ikke hadde råd til formell behandling, ble også eksternt plassert, eller rett og slett valgte å avvise det. Disse menneskene fortsatte å praktisere folkemedisinen i sine egne veier med sine egne oppskrifter. Tradisjonelt ble disse skikkene gått ned fra en generasjon til den neste.

Ofte referert til som "gamle koner historier," folk rettsmidler for en kald og andre forhold er ofte overraskende fornuftig. Mange av de urte stoffer som besteforeldrene dine brukes er funnet i moderne medisiner. De kan ikke ha hatt noen anelse om hvorfor en bestemt urt arbeidet, de bare visste at det gjorde.

Boneset Plant kulde og influensa rettsmidler

Den felles flerårig boneset anlegget kan bli funnet i nærheten bekker og myrer og sumper i østlige Nord-Amerika. Det er også kjent som svetting luke, cross surt, feber surt, teasel, ague luke og indiske vismannen.

Mens alle deler av anlegget er trygge og medisinsk verdifull, bladene og stilkene er best for behandling av en kald. Tørket og malt, de er vant til å gjøre en av de beste muligheter for multisymptom kaldt og influensa lettelse. Boneset te lindrer smerter, smerter og feber raskt og effektivt. Det hjelper også i å rydde slimete lunger fra øvre luftveiene, samt fungere å forsiktig lette forstoppelse ubehag.

Bratt 1 til 2 heaping ts. av tørket boneset i en kopp kokende vann i 15 minutter. Te vil smake litt bitter, så legg et par teskjeer honning til det. Varm opp om nødvendig, og drikke det så varmt som du tåler det. Gjenta inntil en gang hver time for feber, eller annenhver time for kaldt lettelse.

En vanlig variant krever skape en sengetid toddy fra samme oppskrift. Bruk en stor krus og fyll den omtrent halvveis med yret boneset te. Tilsett 2 ts. av honning og 2 ts. sitronsaft. Den opprinnelige oppskriften anbefales å fylle resten av kruset med hjemmebrent, men du kan bruke din favoritt whisky. Drikk raskt ved sengetid, og pakke opp veldig godt fordi dette toddy vil få deg til å svette voldsomt, og du ikke ønsker å få en chill. Du vil sove dypt og tungt, og du vil sannsynligvis føle deg mye bedre etter en hel natt med sårt tiltrengt hvile.

Hvis du har en sår hals med kulde, vil boneset te bringe deg umiddelbar lindring. Bratt 2 ts. av bakken boneset og 2 ts. malt ingefær i en kopp kokt vann i 15 minutter. Tilsett 2 ss. hver av honning og sitronsaft. Drikk sakte en gang hver time.

Apple Cider Eddik kalde rettsmidler

Apple cider eddik er ofte brukt for folk kaldt rette forberedelsene for mange tiår verden over. Den askorbinsyre er en utmerket kilde til vitamin C, og det egner seg godt til å styrke andre urter.

Når du tror du kan være å få en kald, skrelle en hel fedd hvitløk og legg den i en Quart krukke full av eple cider eddik. Dekk med et tettsittende lokk til å begynne å gjære, og la glasset å sitte uforstyrret i romtemperatur ut av direkte lys i 24 timer. Hold eddik tonic nedkjølt deretter i opp til to uker for å unngå ytterligere bakterievekst i den. Varm 4 oz. av tonic, akkurat nok til å varme det opp, og tilsett 2 ss. av honning og en ss. sitronsaft. Drikk det raskt, fordi smaken er ganske sterk. Den antioksidanter i hvitløk vil bidra til å spre tonic raskt gjennom kroppen din, eddik vil tømme bihulene og lunger, samt avlaste hoste, og honning er beroligende for sår hals. Du kan ta dette eple cider eddik tonic hver time.

En raskere variant av eddik tonic er trolig også mer spiselig for de som ikke særlig omsorg for hvitløk. Bare varme 4 oz. av eple cider eddik og oppløse 2 ss. av honning og en ss. sitronsaft i det. Mange oldtimere bare ta en spiseskje med eddik hver time eller to.

Løs opp 1/8 teskje boraks og 1/2 kopp honning i en liter varmt vann. Tilsett 1 kopp eple cider eddik, ¼ ts. cayenne pepper og ½ ts. malt kanel. Dekk glasset med et lokk og rist godt til alt er godt blandet. Det er ikke nødvendig å kjøle den kalde rette, men det er best å holde det vekk fra direkte lys. Varme og drikke ½ kopp annenhver time.

Umcka kalde rettsmidler

Umcka rettsmidler for luftveissykdommer kan spores tilbake til antikkens afrikansk tradisjon, der roten avling ekstrakt er nå en stor eksport over hele verden. I dag er umcka brukt som svært effektive hovedingrediensen i mange naturlige kommersielle kaldt preparater. Dette mirakel urt ikke bare lindrer forkjølelse og influensa symptomer trygt, men bronkial, sinus og svelg irritasjoner i tillegg. Umcka gjør hoster mer produktive og reduserer alvorlighetsgraden og varigheten av lunger, hoste sår hals og generell sykdomsfølelse i forbindelse med forkjølelse og influensa. Umcka er lett tilgjengelig fra din lokale helsekost forhandler, markedsført som "ColdCare" produkt til naturens måte, blant andre.