Digidexo.com

Keramisk Heat Therapy

Etter hvert som legemet utsettes for den daglige stress av arbeid og andre aktiviteter, reagerer den ved å utvikle smerter og inflammasjon. Keramisk varme terapi er en type behandling som bruker infrarøde stråler som kommer fra forvarmede keramiske steiner for å lette betennelser og lindre verkende muskler og ledd. Det er en gammel teknikk som har funnet anvendelse i moderne medisin, og kombinerer den nyeste oppvarmingsteknologi.

Keramisk Heat Therapy

Keramisk varmeterapi er et eksternt program som ikke er invasiv eller legemiddelindusert og derfor svært trygt å bruke hvor som helst når som helst. Det fungerer på prinsippet om varmeoverføring fra en varmekilde, keramikk, som er forvarmet og deretter påført over det aktuelle området eller områdene. Varme terapi har vist seg ikke bare å lette smerter, men også for å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen.

Terapi Søknader

Keramiske varmebehandling kan anvendes på flere måter. Ulike produkter har blitt utviklet for å passe den kroppsdelen som trenger varmeeksponering.
Keramiske steiner er spesielt laget for å absorbere varmestråler raskt og slipp den sakte for at beroligende effekt.
Keramiske massasje poser er poser laget av polyester stoff med pulverisert keramisk innebygd i trådene. Posene holder små keramiske steinene som er forvarmet i en mikrobølgeovn, og laget for å absorbere de infrarøde varmestråler. Posene er gjort for å hvile på det påvirkede området, noen ganger med lett trykk, inntil varmen blir absorbert i kroppen.
En keramisk belte eller tilbake wrap er for området rundt midjen. Dette spesiallagde keramikk-threaded polyester belte kan være fastspent rundt midjen for å berolige ryggsmerter og lette betennelser.
Keramiske håndballer er laget for å inn i håndflatene. De infrarøde strålene bidra til å frigjøre spenninger på finger muskler og ledd.
En keramisk sauna kan søke infrarøde bølger til hele kroppen, og det er bærbar. Mens varmen i konvensjonelle badstuer er fuktig, er keramisk sauna tørr varme, noe som betyr at det er ingen måte bakterier kan trives inne. Keramiske sauna produsenter hevder at keramiske varmen er som solenergi minus de ultrafiolette stråler. Det infrarøde varme i keramikk er sunt varme og er ikke ment bare å trekke den ut svette.
Andre innretninger for bruk keramisk varmeterapi inkluderer hansker, tepper, innleggssåler, valser og sokker. Noen av disse har egenskaper som ikke krever oppvarming, som de er laget for å sende ut stråler selv under normal romtemperatur.

Faglige råd

Hvis du lider av noen andre plager som krever at du ser en lege, det er ingen skade i å informere legen din om din interesse for denne type behandling.