Digidexo.com

Bruker for kinesisk Knotweed

Kinesisk knotweed, også kjent som Fo-Ti, har vært brukt i Kina for mange formål. Den brukes vanligvis i doser på 9 til 15 gram av rå urt. Ingen tilgjengelige kliniske studier støtter denne dosering. Kinesiske knotweed kan vokse opp til 30 meter høye. Den har røde stilker og hjerteformede blader.

Foryngelse

Millioner av mennesker i Kina bruker knotweed på en jevnlig basis for å forbedre funksjonen av deres lever og nyrer og renser blodet. Mange mennesker også bruke den til å bremse noen effekter av tidlig aldring, for eksempel grått hår.

Animal data og andre bruksområder

Chinese knotweed er en del av en 13-urt cocktail som har vært en del av en studie av antisenility behandlinger for mus. Resultatene av disse tester har vist en viss effektivitet i å bremse aldrings process.People knotweed har også brukt til å behandle søvnløshet, svake bein, forstoppelse og aterosklerose.

Historie

Bruk av kinesisk knotweed spor tilbake til 713 e.Kr. Det er innfødt til sentrale og sørlige deler av Kina, samt Taiwan. Røttene til 3 til 4 år gamle planter er brukt, sammen med stilker og blader. Kineserne anser det å være en av sine flotte urte tonics, sammen med kvann, Lycium og Panax. Det regnes som en foryngende plante. Ifølge legenden, de eldre og større røtter bærer mest makt, og en 300-år gammel root vil gi deg udødelighet.

Andre bruksområder og informasjon

Chinese knotweed er også antatt å øke fruktbarhet og blodsukkernivået, samt å behandle anemi og muskelsmerter. Gravide kvinner er motet fra å bruke knotweed; en gravid kvinne kontrakt urt-indusert hepatitt fra medisin laget av denne planten. Svært lite toksikologisk informasjon er tilgjengelig om knotweed. Bruk denne urten med måte for å unngå avhengighet av sine avføringsmiddel egenskaper.