Digidexo.com

Hvordan bruke Food Cures for migrene hodepine

Hvordan bruke Food Cures for migrene hodepine


Mat botemidler for migrene omfatte en rekke ulike matvarer. Fra fisk til sorte bønner, er det flere forskjellige ting du kan prøve. Mat kurer er en trygg og naturlig måte å bekjempe smerten forbundet med disse ødeleggende hodepine, og kan også bli tatt i forbindelse med medisiner. Du kan også ta kosttilskudd i stedet for mat botemidler som er oppført her, hvis du ikke liker maten, eller ikke kan få deg til å spise dem på en jevnlig basis.

Bruksanvisning

•  Spis fet fisk som sardiner og ørret. Disse mat botemidler for migrene inneholder store mengder av essensielle fettsyrer, som har vist seg å redusere kroppens produksjon av inflammasjon og smerter forårsaker hormoner. Spis minst en fire unse servering av fet fisk per dag for å bidra til å redusere migrene.

Ta fiskeolje tilskudd hvis du ikke kan ta deg selv til å spise fisk hver dag. Fiskeolje er en av de beste mat botemidler for migrene, av de grunner som er nevnt ovenfor. Tar 1,25 gram fiskeolje per dag har vist seg å redusere varigheten og intensiteten av migrene hodepine.

Spis matvarer rike på magnesium. Disse mat botemidler for migrene inkluderer spinat, soya melk, sjømat, og svarte bønner. Spis minst 1-2 porsjoner av en av disse mat botemidler hver dag for å bli kvitt migrene. Alternativt kan en 500 mg magnesium supplement tas daglig.

Ta feverfew, til en bevist effektiv urt bekjempe migrene. Feverfew er en annen av de beste mat botemidler for migrene. Det har blitt bevist ved tyske forskere til å hemme frigjøring av inflammatoriske substanser i kroppen, og dermed redusere hyppighet, varighet og intensitet av migrene hodepine. Ta feverfew te daglig, eller et supplement i henhold til produsentens anvisninger.

Tips og advarsler

  • Selv om disse mat kurer kan bidra til å redusere migrene når den brukes regelmessig, er det også noen matvarer som bør unngås, da de kan utløse et angrep. Bearbeidet kjøtt, sjokolade, ost, rødvin, bananer, sitrusfrukter, og kunstige søtstoffer har alle vist seg å utløse migrene.