Digidexo.com

Hvordan behandle Leg Svakhet med naturmedisin

Hvordan behandle Leg Svakhet med naturmedisin


Leg svakhet kan være forårsaket av mange ting, som for eksempel mangel på mosjon, frisk etter operasjonen, bivirkninger av reseptbelagte medisiner, diabetes og ryggsmerter. Det kan ha en syklisk innvirkning, da det er vanskelig å trene og styrke svake muskler. Derfor er det viktig å etablere en naturlig hjemme behandling som fungerer for deg, for å hindre ytterligere forverring av muskelvev.

Bruksanvisning

•  Drikk 12 oz. av fersk gulrot juice daglig for å øke blodsirkulasjonen i bena. Svakhet og stivhet er ofte forårsaket av mangel på riktig sirkulasjon, slik gulrot juice kan være effektive i å forbedre blodsirkulasjon i bena.

Få nok sunt protein for å redusere svakhet i bena. Sunne former for protein er egg, yoghurt og nøtter. Spesielle vitaminer og mineraler nervesystemet ditt behov for muskelfunksjonen inkluderer Vitamin E, aminosyrer, B-vitaminer, kalsium og magnesium, alle tilgjengelige gjennom en diett som inneholder et utvalg av frukt og grønnsaker.

Ta daglige tilskudd av lysin og koenzym Q10. Lysin er en naturlig forekommende essensiell aminosyre som kroppen trenger for å bygge sterke bein, brusk og bindevev. Tretthet, muskelsvakhet og irritabilitet er blant listen over symptomer på lysin mangel. Koenzym Q10 hjelper kroppen absorbere viktige vitaminer og mineraler, spesielt kalsium.

Lag en te fra kjerringrokk, en naturmedisin som har høye nivåer av silika, og drikke det deg ganger om dagen. Silica kan øke muskelstyrken ved å hjelpe musklene til kontrakt. For å forberede, koke en kopp vann og fjern fra varmen før du legger 1 ts. frisk kjerringrokk. La te å bratt i minst 5 minutter før strai og drikker.

Tren regelmessig for å opprettholde helse og muskel tone. Selv skånsom trening som gåing, svømming, yoga, Tai Chi eller Pilates er et flott sted å begynne å bygge styrke i bena.

Tips og advarsler

  • Hvis du har lagt merke til leg svakhet som en bivirkning av en reseptbelagt medisin, snakke med legen din om et alternativ så snart som mulig.
  • Leg svakhet kan ha mange årsaker og kan være et symptom på et større problem. Hvis symptomene vedvarer lengre enn 2 uker uten kjent årsak, kontakt lege.