Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Popcorn Diet

Hvordan å miste vekt Med Popcorn Diet


Det er et vekttap diett som fokuserer på omtrent alle typer mat der ute, og popcorn er intet unntak. Popcorn er en hendig mat som er billig, lett å lage og høy i fiber. Spise popcorn regelmessig, så lenge det ikke er smør eller overdreven salt tilsettes, kan være en del av en sunn, lav-kalori diett for vekttap.

Bruksanvisning

•  Spis noen små, sunne måltider hver dag. Konsentrer dine måltider rundt høye protein, lav-fett matvarer. Starte eller fortsette å spise grønnsaker og frukt som en del av et sunt kosthold regime.

Hopp normal snack mat i løpet av dagen og bruke bare popcorn som snacks. Hold popcorn rundt i huset til enhver tid.

Bli kvitt andre snack matvarer i huset som er høy i fett og kalorier.

Drikk vann med snacks i stedet for brus eller andre høy-kalori drikker som sukkerholdig saft.

Kjøp en varmlufts Popper og popcorn kjerner, og bruke disse elementene til å lage popcorn i stedet for å bruke mikrobølgeovn popcorn i kostholdet ditt. Pop popcorn uten å bruke olje for å holde den lav-kalori.

Nyt varmlufts popcorn vanlig stedet for å sette smør eller popcorn sprinkles på det, som kan være høy i fett, kalorier og natrium. Spis så mye av denne popcorn som du ønsker, som holder deg full på grunn av sin høye fiberinnholdet. Gå ned i vekt som du stadig føler deg full fra å spise denne kalorifattig mat.