Digidexo.com

Hvordan få Gum Out of bukseseler

De fleste kjeveortopeder anbefaler sine pasienter å ikke tygge tyggegummi mens deres bukseseler er fortsatt på. Dette er på grunn av det høye sukkerinnhold av gummi, som lett kan føre til hull i tennene. Gum kan også ta lett på ledninger og braketter, og hvis ikke rengjort kan føre til plakk. En annen mulighet er at braketten eller wire med tannregulering kan trenge å bli erstattet av en kjeveortoped, som kan være kostbart og tidkrevende for deg.

Bruksanvisning

Rengjøring Gum Fra bukseseler

•  Puss tennene så snart du innser at det er tyggegummi i tannregulering. Dette vil løsne opp overflødig tannkjøtt, og mens det ikke vil få alle tyggegummi ut, vil få et godt flertall til å forsvinne.

Floss å løsne opp tyggegummi som er fanget på ledningen tannregulering. Bruk en tann threader å få floss dypt mellom tennene og ved siden av braketten. Dental threaders er tilgjengelig på de fleste apoteker og fra kjeveortoped.

Løft forsiktig på braketten med en tannpirker, løsne så mye gjenværende tyggegummi som mulig. Vær veldig forsiktig med å løsne braketten selv.

Besøk din kjeveortoped hvis du har prøvd alt, men har fortsatt tyggis i tannregulering. Han kan rense braketten og ledninger for deg og bytt dem om nødvendig.