Digidexo.com

Slik unngår du at Alice in Wonderland syndrom

Effektivt hindre virkningene av Alice in Wonderland syndrom, også kjent som Todd syndrom, krever assistanse fra en lege. Med deres hjelp og personlig erfaring med tilstanden, kan du begynne å begrense effektene eller unngå regelmessige utbrudd av syndromet effekter. Du blir nødt til å gjøre noen endringer i livsstilen din og vet hva de skal gjøre når symptomene er til stede for å hindre forverring effektene.

Bruksanvisning

•  Forbered deg på effektene av Alice in Wonderland syndrom. Tilstanden i seg selv er ikke ødeleggende, men det er forvirrende. Du vil begynne å legge merke til en manglende evne til å korrekt bedømme størrelse og avstand av objektene du ser på. Du vil legge merke til din egen størrelse vokser eller krymper til slike ekstreme at verden virker forvirrende og umulig. Tilsvarende vil størrelsen på objektene rundt deg vokse eller krympe til umulige størrelser. Hvis du kjører når du legger merke til disse effektene begynner, dra over til siden av veien og ikke gå ut av bilen. Hvis du er hjemme, sitte hvor du er og varsle noen andre i huset som du merker effekten. Tilstanden kan være alarmerende, men du bør unngå tilleggsrisiko fra bevegelsen. Også praksis ved hjelp av mobiltelefonen din med øynene lukket og gjøre bruk av lagrede telefonnumre. I en nødsituasjon, vil denne ferdigheten kan hjelpe deg å ta kontakt med et familiemedlem, og varsle dem om din tilstand.

Ta forholdsregler mot vanlige migrene. Episoder av Alice in Wonderland syndrom er ofte en forløper til migrene utbrudd. Regulere dietten nøye, begrense stressnivået og unngå situasjoner som har en tendens til å bringe på migrene. Konsultere legen din dersom din migrene ikke stoppe og spørre om aktuelle medisiner, som hjelper deg med å håndtere migrene utbrudd. Administrere migrene krever regelmessig og konsekvent vare på dine daglige aktiviteter. Du kan aldri lykkes finne alle stimuli som utløser din migrene, noe som gjør vanlig omsorg en nødvendighet.

spørre fra legen din hvis du lider av tinninglappen epilepsi. Denne formen for epilepsi kan føre til regelmessige episoder av Alice in Wonderland syndrom rundt anfall. Din lege kan forskrive medisiner som hjelper deg i vedlikehold av epilepsi, og gi deg en viss kontroll over utbruddene. Kirurgi er et annet alternativ for noen pasienter, men generelt begrenset til mer alvorlige tilfeller. Diskutere behandling med legen din og finne en behandling som passer for din tilstand.

Endre ditt daglige liv og inkluderer sunnere valg. Spis et sunt kosthold fylt med viktige vitaminer og begynne et daglig mosjon regiment. Unngå unødvendig forurensning fra personer som lider av kyssesyke. Mens effekten av kyssesyke er generelt lys, er det en kjent trigger for virkningene av Alice in Wonderland syndrom. En sunnere livsstil kan bygge opp immunforsvaret og forebygge fremtidige utbrudd av tilstanden.