Digidexo.com

Botemidler for Heshet forårsaket av Mold

Allergiske reaksjoner forårsaket av eksponering for muggsopp kan føre til heshet, en abnormitet som fører til at stemmen til å høres breathy, skurrende eller anstrengt. Heshet oppstår når stemmebåndene bli irritert og betent, ofte resulterer i ubehag og mild til alvorlig hals smerter. Flere hjem rettsmidler kan bidra til å lindre symptomene på heshet, men i tråd med ordtaket om at en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen, begrense eksponering for mold er det beste løpet av handlingen.

Behandling Symptomer

Ifølge US Library of Medicine og National Institutes of Health, er heshet resistent mot medisinsk behandling, og derfor best behandles via hvile og tid. Tilstanden er forverret av gråt, skrek og overdreven snakke, hviske eller synge, de offentlige etater merke. I motsetning til det mange tror, ​​vil gargling ikke hjelpe, men en vaporizer kan gi lindring. For å holde stemmen din sunn, American Academy of Øre - anbefaler Head and Neck Surgery at du drikker rikelig med vann, hvile stemmen og avstå fra å røyke. Personer med langvarige eller gjentatte anfall med heshet bør se en otolaryngologist for fullstendig undersøkelse av øre, nese og hals.

Hindre Tilbakefall

Både innendørs og utendørs muggsopp inneholder allergener og ofte produsere muggen lukt som kan forårsake irritasjon i øyne, nese og hals, ifølge American Academy of Allergy Asthma & Immunology. Hvis formen er luftbårne, holde seg innendørs så mye som mulig når spore teller er høy. The National Allergi Bureau vedlikeholder og skjermer pollen- og mugg-telling stasjoner over hele USA, og daglige tellinger er ofte publisert i lokale aviser på været siden. For innendørs mold, foreslår Environmental Protection Agency finne kilden til mugg og fjerner den. Kvitte hjemmet til mold krever eliminere kilder til fuktighet som mold trenger for å overleve. EPA-anbefalte tiltak for å redusere innendørs luftfuktighet inkluderer lufting fuktighetsgivende kilder til utsiden og økende ventilasjon i hele hjemmet. I tillegg til heshet, bemerker EPA at langvarig eksponering for muggsopp kan føre til alvorlige helseproblemer, spesielt for spedbarn og små barn.