Digidexo.com

Den beste måten å rense en tannbørste

Den beste måten å rense en tannbørste


Tannpuss er en viktig del av munnhygiene. Børsting vil fjerne plakk og bakterier fra tennene. Bust av tannbørsten din vil fange dem bakterier og bakterier. The Centers for Disease Control and Prevention indikerer at det har vært noen studier som beviser en forurenset tannbørste vil føre til skade på tennene eller helse. The American Dental Association anbefaler en tannbørste byttes hver 3-4 måneder, og at vanlig tannbørste rengjøring gjøres, mellom erstatning, som en forholdsregel.

Etter Børsting

Etter børsting, bør tannbørsten skylles i vann fra springen. Sørg for å fjerne alle tegn til rusk og left tannkrem. Oppbevar i oppreist stilling. Ikke la busten berøre noen andre tannbørster i samme beholder. La tannbørsten lufttørke.

Soaking

Du kan velge å suge tannbørsten i et antibakterielt munnvann eller et produkt spesielt utviklet for å rense tannbørster. Hvis du velger et rensemiddel, bør det være godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Ikke suge mer enn en tannbørste på en gang. Bruk en frisk tilførsel av munnvann eller rensemiddel for hver tannbørste.

The American Dental Association indikerer at det er ingen bevis for at soaking en tannbørste er gunstig for helsen.

Ikke anbefalt

Anbefalinger for å rense tannbørsten ved å plassere den i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin, ikke bør følges. Tannbørster er ikke laget for å tåle en høy grad av varme og kan bli skadet i prosessen.

Ikke del tannbørsten fordi dette kan spre bakterier og bakterier.

Ikke dekk til tannbørsten. Dette skaper et fuktig område hvor bakterier kan vokse.