Digidexo.com

Hva Er HCG Diet?

HCG Diet er et vekttap program som kombinerer kalori begrensning med human chorionic Gondaotropin (HCG) injeksjoner. HCG Diet grunnleggeren ATW Simeons, MD, hevder HCG injeksjoner å eliminere fett fra skuldre, hofter, overarmer, lår og rumpe, slik at folk kan målrette problemområder mens miste vekt raskt. Ifølge Simeons, kan folk miste opp til 5 pounds per uke på diett.

Funksjoner

Ifølge HCGDietInformation.com, krever HCG Diet dieters å spise 500 kalorier per dag, og for å administrere en daglig HCG injeksjon. HCG Diet har også en streng daglig diett å følge. Frokost tillater bare te eller kaffe til enhver mengde, lett smaksatt med 1 ss melk. Lunsj og middag bare tillater 100 gram av en magert kjøtt, en type ikke-stivelsesholdige grønnsaker, ett brød pinne og en liten, rå frukt. Ingen snacks er tillatt.

Time Frame

HCG diett varer til person når hennes vekt-tap mål. I gjennomsnitt, Kosten utnytte HCG diett for to til tre måneder. Mange dieters ikke klarer å holde på dietten i mer enn tre måneder på grunn av de strenge diettrestriksjoner.

Vitenskap

Den HCG kosthold er basert på fedme forskning utført av Simeons, som mener at HCG, et hormon som produseres i løpet av svangerskapet, hjelper overvektige mennesker ned i vekt raskt. Ifølge hans forskning, små mengder av HCG utgivelsen lagret fett i blodet.

Bivirkninger

Ifølge Yahoo Health, fører HCG ubehag i magen, oppblåsthet, irritabilitet og hodepine. I sjeldne tilfeller, det forårsaket en tilstand som kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom (OHSS), forårsaker eggstokkene for å forstørre og forårsake graviditet lignende symptomer, som mage oppblåsthet, vektøkning og oppkast.

Teorier / Spekulasjoner

De fleste av fakta, påstander og fordeler rapportert av Simeons kommer fra hans egen forskning, ikke uavhengige studier. Det finnes ingen studier utført av FDA eller andre anerkjente helseorganisasjoner som rapporterer de samme fordelene. Skeptikere av HCG Diet tror også kalori begrensning er årsaken til hurtig vekttap, ikke HCG injeksjoner.