Digidexo.com

Hva er årsakene til anfall hos barn?

Anfall kan være svært skremmende, spesielt for barn. De har en tendens til å komme på uventet, og det er noen ganger vanskelig å fastslå hva som utløser dem. Det finnes ulike behandlinger for anfall, inkludert medisiner, modifisering barnets miljø og kirurgi. Siden det er forskjellige typer anfall, er det viktig å finne årsaken for å bidra til å minske sin frekvens og muligens forhindre dem helt.

Epilepsi

En av de viktigste symptomene på et barn med epilepsi er anfall. Dette er fordi epilepsi forårsaker unormale funksjoner i hjernen til å forekomme. Det er vanligvis en kjemisk ubalanse i hjernen hos barn diagnostisert med epilepsi som forårsaker hyppig hjerneaktiviteten å forekomme som kan resultere i anfall. Noen ganger anfallene kommer på tilfeldig uten noen åpenbar grunn, og noen ganger er det visse ting som synes å utløse dem. Eksempler på slike triggere inkluderer å bli overopphetet, visse typer belysning i et rom, eller barnet blir forbannet.

Høy feber

Anfall som oppstår når et barns kroppstemperaturen stiger til et usunt nivå er kjent som feberkramper. Disse normalt oppstår når et barns temperaturen går over 102 grader på grunn av infeksjon i hjernen eller å ha en alvorlig infeksjon i mellomøret. Beslaget er kroppens måte å signalisere at en unormal temperatur har oppstått. Det finnes to typer av feberkramper. Enkle feberkramper vare 10 minutter eller mindre, og bare skje én gang. Komplekse feberkramper vanligvis varer mer enn 15 minutter, og barnet kan ha flere over en 24 timers tidsramme.

Leder Trauma

Hvis et barn har nylig hodeskade, kan han lider av beslag. Hvis det var knusing av hjernen på det tidspunkt traumer, kan dette være en årsak til utbruddet av anfall. Hodetraumer kan føre til en risting av hjernen inne i hodeskallen, som i sin tur kan forårsake anfall for å starte en svært kort tid etter traumer inntraff.

Progressive Brain Disease

Selv om det ikke er vanlig, kan progressiv hjernesykdom være en årsak til anfall hos barn. Hvis et barn har blitt diagnostisert med en progressiv hjernesykdom, kan beslag begynne som sykdommen utvikler seg i de senere stadier. Over tid hyppigheten og intensiteten av anfall kan øke.

Medfødte betingelser

Barn som er født med ulike medfødte tilstander, som for eksempel Downs syndrom, Angelman syndrom og enkelte former for autisme kan også lider av anfall. Beslag er vanlige symptomer på disse forholdene, og kan variere fra mild til alvorlig. De er vanligvis behandles med daglige medisiner som kan hjelpe kontrollere dem og / eller redusere deres frekvens.