Digidexo.com

Hvordan behandle Spider årer med persille

Spider årer er lik åreknuter, bortsett fra mindre og nærmere overflaten av huden. De er vanligvis rød eller blå og ser ut som små tynne tråder av spindelvev på beina og noen ganger i ansiktet. Disse små hovne vener kan noen ganger bli behandlet lokalt. I stedet for å investere penger i over-the-counter behandlinger, lage din egen ved hjelp av urter. Persille er full av vitaminer og mineraler, herunder vitamin C, jern, mangan, kalsium og kalium. Den store mengden av vitamin C er en kraftig antioksidant som stimulerer produksjonen av kollagen og hjelpemidler i celle reparasjon og reproduksjon. Over tid, når den brukes regelmessig, edderkopp årer behandlet med persille vil gradvis avta. Dette er en svært enkel behandling for å gjøre hjemme.

Bruksanvisning

•  Hakk en håndfull fersk persille. Kok persille i en kopp vann i 5 minutter. Slå av varmen, dekk til og la det bratt til lunken.

Sil infusjon. Tilsett 1 dråpe hver av rose og marigold essensielle oljer. Marigold har anti-inflammatoriske egenskaper og er ofte brukt til å behandle edderkopp årer. Roseolje blir brukt til å redusere fine linjer forbundet med aldring. Rose hofter (som roseolje er avledet) er høy i vitamin C, også, som hjelper med celle gjenfødelse.

La infusjonen å sitte inntil kaldt. Gjelde for edderkopp årer bruker bomull baller. Gjør dette daglig i flere måneder, hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Behandle edderkopp årer topically tar tid --- måneder --- for å oppnå de ønskede resultater. For å redusere sjansene for å utvikle edderkopp årer, mosjon og ikke sitte med bena i kryss. Hev føttene minst 30 minutter hver dag. Spis mat høy i vitamin C. Dine sjanser for å utvikle åreknuter er økt hvis du gjør mye av å stå og gå. Opprettholde vekten vil lindre noe press på venene i underkroppen. Eteriske oljer kan finnes på din lokale helsekost eller urte butikken.
  • Åreknuter kan trenge å bli behandlet av en lege. Hvis du føler noen smerte eller ubehag forbundet med åreknuter, bør du kontakte lege.