Digidexo.com

Howto Kvitte seg med Sinus Press

Når du har å bygge sinus press, kan det føles som hodet skal eksplodere. Det er mange over disk medisiner tilgjengelig for behandling av sinus press, men de kan gjøre deg døsig. Her er noen trinn du kan ta hjemme for å avlaste Sinus press.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt Sinus Press

Bruk saltvannsnesespray. Dette vil eliminere sinus trykket ved å lindre noen av lunger. Du kan kjøpe saltvann nesespray over disk eller gjøre det selv med en kopp varmt vann og en teskje salt. Bruk en pære sprøyte å sprøyte det inn i nesen.

Kok opp en liten kjele med vann. Når det koker, skru av ovnen og legg en teskje av damp gni. Ta et badehåndkle og legg den over hodet ditt å skape en liten telt. Bend over potten og pust i røyk. Dette vil vanligvis frigi noe av trykket.

•  Prøv akupunktur. Ansette noen som er kjent med trykkpunkter for sinus lunger og trykk. De kan være i stand til å bli kvitt presset naturlig.

satt noen få dråper av peppermynteolje i en bolle fylt med is og kaldt vann. Sug en vask klut i vann, deretter vri den ut og bruke den til press på ansiktet ditt. Ofte kulde og peppermynte duft kombinasjon vil gjøre underverker på sinus press.

Bruk alternativ medisin. Gå til helsekostbutikk og kjøpe Tei-Fu Oil. Sett noen dråper bak ørene, på pannen og templer, og nakken for lindring fra sinus press.

Hint

  • For noen mennesker steam fungerer godt, men for andre kan det gjøre sinus press verre. Hvis damp forverres din lomme trykket, bør det kjølig tåke eller is metoden benyttes.
  • Vær forsiktig når du bruker damp for å unngå eventuelle brannskader.